5 exerciții care te vor ajuta să ai fese bombate

Fiecare fată își dorește să strălucească în fuste scurte, dar nu orice tip de siluetă îți permite să îmbraci asemenea ținute. Astăzi o să-ți împărtășim secretul feselor tonifiate. Tot ce trebuie să faci este să acorzi în fiecare zi cinci minute corpului tău. Fii sigură, rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Cum îți lucrezi corect fesele

 • Podul feselor
  Acest exercițiu trebuie să fie executat din poziția culcată pe spate. Pune picioarele la distanța umerilor și începe să-ți ridici coapsele paralel cu podeaua. Fă 3 seturi de exerciții, fiecare a câte 15 ridicări.

 • Căzături
  Pune picioarele la distanța umerilor, iar mâinile în șolduri. Execută căzătura cu piciorul stâng, rămâi așa un pic apoi întinde genunchiul. Repetă exercițiul cu piciorul drept. Fă 3 seturi a câte 15 exerciții.

https://youtu.be/m_RYVmpWDq4

 • Așezări
  Desfă picioarele la lățimea umerilor și fă o așezare adâncă. Așează-te și balansează de 5 ori. Exercițiul trebuie să fie repetat de 15 ore în 3 seturi.

 • Ridicări cu piciorul îndoiat în genunchi
  Începe acest exercițiu stând în patru labe. Îndoaie piciorul sub un unghi de 90 de grade și ridică-l la nivelul coapsei. Repetă exercițiul de 15 ori în 3 seturi.

 • Ridicarea laterală a piciorului
  Tot în poziția patru labe. Îndoaie piciorul sub unghi de 90 de grade și ridică-l lateral. Repetă exercițiul de 15 ori în 3 seturi.

Locurile problematice pot deveni un motiv de mândrie, dacă ai suficientă putere de voință!