5 culori în hainele de vară pe care le vor purta femeile cu bun gust

Odată cu apariția căldurii, străzile sunt pline de culori aprinse. Vrei să fii expresivă, vizibilă și să creezi o stare de spirit pentru ceilalți. Iata 5 culori în haine de vară care vor face treaba și vor fi purtate de femeile cu bun gust. Alătură-te lor!

Roz

În sezonul viitor, va trebui să privești lumea prin ochelari de culoare roz. Adevărat, nu la propriu, doar rozul este fundația oricărei garderobe de vară. Dacă adăugăm aici influența puternică a anilor 2000, când culoarea era singura stăpână, toate îndoielile dispar de la sine.

Astăzi, însă, rozul nu mai este la fel de acid ca acum 20 de ani, ci mai reținut – pudrat și delicat. Dar asta nu îl face mai puțin vesel.

David Koma și Miu Miu se oferă să iasă în evidență cu fuste mini strălucitoare, Loewe și Alexander McQueen – rochii de soare ușoare și topuri de sutien. Blumarine se tachinează cu rochii din satin cu fante de-a lungul coapsei, în timp ce giganții Dior, Chanel și Prada nu acceptă compromisuri și se concentrează pe  look-uri totale sclipitoare.

Fucsia

Fucsia explozivă a devenit eroul principal al Săptămânilor Modei de sezon. În mare parte datorită inițiativei lui Valentino, Jacquemus și Versace. Și acum o vedem pe Emily Ratajkowski etalând străzile din New York într-o astfel de jachetă, iar pe Bella Hadid într-o fustă și un body de culoare acidă.

Alb

La începutul anului, albul a fost anunțat de designeri drept noul negru și a justificat pe deplin acest titlu. S-a simțit în largul lui pe străzile de iarnă, a migrat spre cele de primăvară și, bineînțeles, este pur și simplu obligat să le decoreze pe cele de vară.

Oranj

O altă tendință a sezonului este portocaliu sau oranj. Atrăgător și răutăcios, este cel mai potrivit pentru experimentele de vară.

De exemplu, Versace îl combină cu verde deschis, Oscar de la Renta cu albastru și galben, Acne Studios cu lavandă și roșu. Fără șoc, totul este organic și armonios la maximum – cine ar fi crezut că culoarea este atât de loială cartierului!

Electric

Albastrul saturat, „electric”, potrivit Pantonne, a fost popular mai multe sezoane la rând. Și acesta nu este o excepție.

Este șic în rochii de seară, lucru confirmat încă o dată de Emporio Armani, Bottega Veneta și Alberta Ferretti. Și aproape indispensabil în stilul office, spun Saint Laurent, Balmain și Coperni.

Și cu unii, și cu alții este imposibil să nu fii de acord. Prin urmare, nu ezita să iai culoarea în garderobă, dacă nu ai făcut-o deja.

Și odată cu ea și celelalte patru – pentru starea de spirit de vară.