5 coafuri pe care le aleg femeile cu statut

Pentru a arăta scump și luxos, nu poți economisi pe tine. Adevărat, nu toate femeile își permit să apeleze la serviciile unor artiști de machiaj și coafor scumpi.

O femeie bogată ține nu atât de ținutele de marcă, cât de părul îngrijit și de coafuri impecabile. Prin urmare, este ușor să scoți în evidență o doamnă de succes și bogată în mulțime: trebuie doar să te uiți la coafura ei.

Coc jos

Doamnele bogate, dorind să ofere imaginii eleganță și aristocrație, preferă o coafură sub formă de coc cu părul pieptănat fin. Cu o astfel de coafură, poți demonstra trăsăturile faciale cizelate, pielea bine îngrijită, subliniezi grația unui gât lung și a umerilor frumoși. Vedetele celebre de film și miliardarii celebri preferă această coafură simplă, dar memorabilă.

Coafuri scurte în stil retro

Recent, stilul retro a devenit incredibil de popular nu numai în haine, ci și în coafuri. Dacă ne întoarcem la anii 60 ai secolului trecut, atunci frumusețile bogate și faimoase ale vremii au gravitat către tunsori scurte cu coafare cu volan, sub formă de vârfuri ondulate și bufante luxuriante care conferă coafurii un plus de volum.

Coadă de cal joasă

Pentru lungimea medie a părului, femeile de statut preferă să facă o coadă de cal joasă. În ciuda simplității coafurii, aceasta arată foarte elegant pe o femeie. Popularitatea sa în rândul doamnelor de lux se explică prin capacitatea de a demonstra în mod liber bijuterii scumpe: un colier cu diamante, cercei, subliniind o imagine costisitoare laconică.

Păr scurt pe spate

Astfel de coafuri sunt relevante pentru majoritatea femeilor de afaceri. Ele subliniază statutul, eficiența și reținerea unei doamne care este obișnuită ca mereu și în toate să fie în top. Stilul business, părul pieptănat pe spate, ochii deschiși cât mai mult posibil – îi face pe alții să fie atenți la manierele și comportamentul impecabil al unei doamne luxoase.

Păr lung ondulat

Coafurile în aceste cazuri arată atât de impresionante și de scumpe încât oferă imediat statutul ridicat al proprietarului lor. De obicei, o astfel de coafură este purtată cu o bentiță scumpă și elegantă de marcă.

Coafurile pe care femeile bogate și luxoase le aleg singure nu sunt atât de greu de creat. Cu toate acestea, părul îngrijit și sănătos le face elegante și frumoase.