5 cele mai bune combinații de culori pentru acestă toamnă

Toamna este un anotimp ce inspiră multe femei pentru a crea o ținută armonioasă, anume această perioadă este considerată ideală pentru a purta outfit-uri elegante și frumoase. Vara e prea cald pentru a combina multe haine, dar iarna e prea frig și unicul scop – hainele să fie călduroase, de aceea toamna e unul din anotimpuri când poți da frâu liber imaginației și să potrivești impecabil culorile hainelor. În acest articol, am selectat cinci combinații de culori care ne-au inspirat.

Pentru această toamnă, stiliștii ne recomandă culorile mai calme precum:

Maro și gri

Pentru unele femei, această combinație ar putea părea plictisitoare, însă designerii și stiliștii ne asigură că e o asociere armonioasă care emană căldură și confort. Un palton camel sau maro se potrivește ideal cu hainele de culoare gri și invers.

Culoarea rubinului și albastru

O combinație clasică – roșu și albastru, în toamnă, acest amestec de culori este o tendință nouă pentru femeile puternice și încrezute, unica mențiune despre această îmbinare e să fim atente la nuanțe, cu cât e mai aprinsă culoarea roșie, cu atât trebuie să fie mai închisă culoartea albastră.

Culoarea muștarului și kaki

Amatoarele situlului extravagant vor adora această combinație, mulți nu s-au gândit că această îmbinare va crea asemnea furori.

Turcoaz și caramel

Un tandem ce aduce o doză de vară în ținută, culoarea mării și-a nisipului vor crea o notă de prospețime-n ținută, care e atât de necesară într-o zi rece și ploioasă.

Verdele smarald cu bej

Această îmbinare de culori este perfectă pentru femeile ce preferă stilul clasic. Combinarea unui palton bej cu o rochie verde va accentua rafinamentul și grația ținutei.

Aceste culori ar putea fi combinate și cu negru, dar credem că e mai interesant acest asamblu cromatic, care oferă ținutelor doza necesară de eleganță și prospețime.