4 Trucuri de modă care o fac pe J. Lo să arate fabulos și la 50 de ani!

Cu puțin timp în urmă, Jennifer Lopez a sărbătorit cu mult fast împlinirea vârstei de 50 de ani, organizând o petrecere cu peste 250 de invitați în Miami.

Renumita interpretă și actriță nu ascunde deloc secretele frumuseții sale. Pentru o înfățișare fabuloasă și o sănătate bună, vedeta are nevoie doar de câteva ingrediente esențiale: 10 ore de somn, aproximativ 2 litri de apă pe zi, antrenamente intense, precum și un regim alimentar sănătos și adecvat – legumele de sezon și orezul brun sunt de neînlocuit!

Totuși, toate acestea o ajută la menținerea sănătății și frumuseții, dar pentru a crea imaginea unei femei tinere și superbe, vedeta este nevoită să mai apeleze la câteva trucuri.

1.Culori luminoase și vibrante

J. Lo are o imagine destul de strălucitoare și captivantă. Anume din acest motiv, diva preferă ținutele de culori saturate și vibrante, care îi pun în valoare culoarea bronzată a pielii.

2.Încălțăminte elegantă și rafinată

Practic cu fiecare apariție, artista poartă pantofi cu toc. Singura excepție sunt adidașii pe care îi poartă doar la sală. Vedeta urăște balerinele sau orice alt tip de încălțăminte fără toc.

3.Ținute mulate

Lopez are o siluetă excelentă, practic fără neajunsuri, ceea ce înseamnă că își poate permite să poarte rochii mulate pe corp, care o fac să arate mai suplă și mult mai senzuală.

4.Accesorii masive și atrăgătoare

Diva de origine latină adoră pălăriile, ochelarii, gențile, ca orice fată, de fapt. Totuși, ea știe să le poarte și să le combine așa, cum nu o poate face nimeni. Jennifer respectă întotdeauna stilul clasic al accesoriilor, iar cu acestea este aproape imposibil să dai greș.