4 sfaturi utile de la stiliști despre alegerea corectă a încălțămintei

Fiecare femeie are părerea sa despre cum ar trebui să arate o ținută, însă mereu ne inspirăm sau ascultăm de unele sfaturi ale stiliștilor.
În acest articol, am selectat câteva idei despre încălțămintea aleasă corect pentru palton sau geacă.

1. Dacă purtați o pereche de pantaloni sau o fustă lungă, selectați încălțămintea din aceeași gamă cromatică, acest truc mic vă va permite să alungiți și subțiați vizual silueta.

2. În garderoba dumneavoastră, este recomandat să aveți o pereche de încălțăminte în culoarea bej sau crem, această culoare redă doza necesară de feminitatea și grație unei ținute, ea poate fi cu ușurință introdusă-n majoritatea ținutelor și se combină cu orice print sau culoare.

3. Încălțămintea trebuie să fie confortabilă, iar înălțimea tocului să nu depășească 8,5 cm.

4. Dacă alegeți să investiți într-o pereche de încălțăminte scumpă, nu doar pentru un sezon, atunci alegeți modelul care n-are multe accesorii, simplitatea e cheia succesului, iar dumneavoastră cu ușurință le-ați putea combina în orice outfit.

Tipuri de încălțăminte recomandate pentru palton:

Vă propunem o gamă variată, iar majoritatea modelelor deja sunt în garderoba fashionistelor, alegerea dumneavoastră depinde de stilul ținutei și prognoza meteo.

Dacă ținuta e-n stil sportiv, atunci alegem o pereche de teniși sau adidași, pentru stilul clasic e recomandat să optăm pentru încălțămintea cu toc.

Stiliștii ne sugerează alegerea încălțămintei în culorile din ținută sau la procurarea cizmelor, botinelor etc., să le alegem culorile de bază.

Tipuri de încălțăminte recomandate pentru geacă:

Când alegem încălțămintea pentru geacă, trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte a ținutei: pantalonii, fusta sau blugii. Încălțămintea trebuie să fie ori în culoarea blugilor, ori în cea a gecii.

Materialele și texturile sunt o parte importantă din outfit-ul nostru, dacă avem încălțămintea din piele lăcuită, atunci puloverul nostru trebuie să fie din lână cu un aspect neted, dacă geaca este într-o culoare aprinsă, atunci încălțămintea trebuie să fie într-o textură uniformă.

Texturile trebuie să se potrivească între ele, aspectul mat al hainelor se potrivește ideal cu aspectul mat al încălțămintei și invers. Aceste idei vă vor ajuta să aveți o ținută corectă și să asortați materialele sau texturile între ele.