4 secrete de casă, pentru un păr voluminos și impecabil

Părul luxos atrage atenția, îi face pe alții să-ți admire coafura, iar în unele cazuri provoacă și invidie. Pentru a vă face părul să arate voluminos și impecabil, vă împărtășim 4 secrete de casă, despre cum să oferi buclelor un aspect scump și de neprețuit.

Actualizați-vă tunsoarea în mod regulat

Părul cu vârfuri despicate nu adaugă atractivitate unei femei și dă impresia că nu îi pasă de ea însăși. O tunsoare îngrijită, dimpotrivă, vorbește despre atenția ei la detalii și adaugă strălucire imaginii. Te sfătuim să încerci să te tunzi singură acasă. Da, pare dificil, dar dacă nu ești încă pregătită pentru asta sau nu intenționezi să te tai deloc, este foarte important să găsești un maestru bun care să-ți păstreze tunsoarea în stare perfectă.

Nu neglija cosmetica profesională

Prin „produse de tratament” nu înțelegem ulei de brusture pentru rădăcinile părului și apă de orez pentru lungime lui, ci produse profesionale. Mărcile Panten, Gliss Kur și Dave sunt bine stabilite în gama lor de preț – calitate. Îngrijirea la domiciliu nu înseamnă întotdeauna rețetele benefice ale bunicii. Cu produse cosmetice profesionale special concepute pentru păr, rezultatul procedurilor este întotdeauna mai bun și mai vizibil.

Aranjează-ți mereu coafura

Părul coafat arată întotdeauna mai avantajos de parcă o femeie ar vizita salonul în fiecare zi. Să înveți cum să faci o aranjare în stil de salon acasă este mai ușor decât pare. Pentru a obține efectul părului ud fără gesturi inutile, strânge-ți părul ud într-un coc jos noaptea, iar dimineața pieptănați buclele cu un pieptene cu dinți mari și stropițil cu lac. Valul de la Hollywood este puțin mai greu de realizat. Primul pas este să despărțiți părul, apoi înfășurați alternativ toate șuvițele pe un ondulator de diametru mediu sau mare și pieptănați părul cu un pieptene.

Utilizați protecție termică

Coafarea zilnică oferă părului un aspect bine îngrijit, dar folosirea frecventă a uscătorului de păr și periajul strică fără milă buclele. Devin uscate, fragile, despicate și arată neîngrijit – toate acestea sunt antonime pentru cuvântul „scump”. Pentru a preveni acest lucru și pentru a menține sănătatea și aspectul de înaltă calitate a părului, recomandăm utilizarea protecției termice.

Acasa, puteți avea grija de parul tau astfel incat sa arate ca dupa cel mai scump salon. Da, va trebui să transpirați puțin și să vă forțați, dar rezultatul va merita!