34 poze fashion, cu o bunicuţă glamur de 47 ani din Italia!

Este greu de crezut, dar acest model, de fapt este bunica. Ea are doua nepoate minunate, dar este dificil sa numim aceasta doamna bunica. Zaklina are 47 ani, are un cont foarte popular in Instagram, si pozele ei incredibil de elegante incinta pe oamenii din intreaga lume.

1

Zaklina e de bastina din Serbia, insa judecind dupa fotografiile din contul sau de internet @realfashionist, ea calatoreste mult si la moment traieste in Italia. Cind oamenii vad prima data pozele cu Zaklina, li se pare ca ea nu are mai mult de 30 ani, si totusi doamna nu isi ascunde virsta ei reala. Si intr-adevar aici ai cu ce sa te mindresti, caci nu oricare fata de 20 ani poate sa arate asa de inteligent si atit de elegant.

2

3

4

5

6

7

Zaklina traieste intr-adevat cu tendintele modei si stilat, astfel se descurca perfect in detaliile tendintelor mondene. Toate tinutele ei sunt perfecte pentru ea, indiferent de unele pretentii. Ca orice blogger de moda, Zaklina colaboreaza cu diferite branduri de haine si accesuare, facindu-le publicitate. Oricum Zaklina nu uita sa dea sfaturi cititorilor sai, sa citeasca carti si sa-si umple lumea interioara, fara de care exteriorul niciodata nu poate sa ataraga atentia oamenilor.

Ideea de a crea un blog de moda ii apartine fiului ei Stefan. Cind Stefan a plecat la studii, Zaklina isi facea foarte mari griji. Pentru ai distrage atentia mamei lui de la aceste ginduri, Stefan i-a trimis o lista cu bloguri de moda si i-a sugerat sa le faca concurenta. Dar anul trecut s-a intimplat o tragedie, la virsta de 23 de ani, Stefan s-a stins din viata in urma unui tragic accident rutier. Zaklina a suferit si inca sufera foarte mult din cauza acestei tragedii, iar blogul de moda il pastreaza ca o amintire vie a fiului ei.

Zaklina mai are o fiica de 28 de ani si doua nepoate. Modelul isi semneaza pozele cu doua etichete:”in memoria lui Stefan” sau „bunica, care iubeste moda”. Scopul ei este sa trezeasca in femei interesul pentru moda. Zaklina isi prezinta hainele pe fundaluri fantastice ce reprezinta obiective turistice.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

34

35

36