33 idei pentru o manichiură fabuloasă

Manichiura este o parte importantă din imaginea unei femei moderne, care vrea să arate perfect în orice clipă a zilei.

În mod natural, alegerea tipului de manichiură depinde de stilul vestimentar al fiecărei femei. Dacă ești adepta a fustelor sau rochiilor cu imprimeuri florale, atunci cu siguranță vei apela la o manichiură florală.

Aici poți găsi diverse modele de manichiură în conformitate cu ultimile tendințe ale modei. Manichiura poate deveni o adevărată obsesie, de fiecare dată când veți vizita saloanele de înfrumusețare, veți dori ceva diferit și nou.

Un model de unghii exprimă personalitatea și satrea de spirit a femeii.

Modelele de unghii inspirate din flori pot fi cu adevărat reușite, indiferent de complexitate.

Imprimeurile cu motive florale sunt la mare căutare în această perioadă a anului.

Manichiura mate este un must-have  în acest sezon. Tonurile nude nu au dat de expirare. Pentru o manichiură potrivită oricărui outfit, mergi pe varianta clasică de culori pastelate.

Noul trend în acest sezon este manichiura florală inspirată din natură, în culori calde, pastelate și seducătoare.

Rețeta clasică nu se demodează niciodată, manichiura french fiind dovada perfectă. Pentru o femeie romantică, manichiura french va reprezenta stilul și acuratețea.

Dacă ești o fire jucăuță atunci modelele cu sclipici vor complecat perfect personalitatea ta. În plus, este extrem de versabil, potrivindu-se atât pentru un prînz în familie, cât și cu o seară relaxantă cu prietenii.

Cine a zis că trebuie să avem toate unghiile în aceași nuanță sau același model? Îți propunem să ieși din zona de confort și să realizezi combinații căt mai extravagante.

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#