30 de vopsele de păr, neobișnuite, pe care le vor alege doar cele mai îndrăznețe femei

Daca te-ai săturat de culorile clasice, și cele de „moderne” care sunt foarte banale. atunci aceste noi vopsele iți vor face look-ul sa iasă din tipare și toată lumea să întoarcă capul pe stradă după tine. În acest articol vom vorbi și arăta 30 de vopsele, care cu siguranță te vor schimba radical, însă pe care doar o femeie îndrăzneață ar risca să le încercere.

Rădăcini recrescute

Ai crezut că acest stil era de domeniul trecutului? Se pare ca nu, dar și mai mult decât atât: unele femei de modă își vopsesc în mod special rădăcinile părului pentru a sublinia și mai mult contrastul cu vârfurile. Secretul pentru a-l face să pară la modă și nu neglijent: „rădăcinile” ar trebui să aibă o lungime de 4 cm sau mai mult.

Rădăcini strălucitoare

O colorare și mai îndrăzneață pentru femeile cărora nu le este frică să arate extraordinar: rădăcinile părului sunt luminoase și vopsite într-un ton luminos neon. Vei risca?

Ton cărămidă

Tendința, ca de obicei, a fost stabilită de Kim Kardashian: și-a vopsit părul într-o nuanță de cupru-cărămidă-teracotă și… a mers așa, în ciuda creșterii părului închis la culoare. Brusc această tendința a apărut din nou in vizorul marelor modele, si pe bună dreptate este mai firbinte decăt focul.

Roșu fluorescent

Roșul este în general un hit al sezonului, dar în domeniul vopsirii părului este o adevărată bombă. Antagonistul verdelui, roșu aprins a devenit alegerea a mii de fashioniste din întreaga lume, dar arată deosebit de impresionant pentru femeile și fetele asiatice cu piele întunecată natural.

Păr brun dens 

Ce este revoluționar aici te întrebi? Ei bine, un ton unifor și simplu de castan este un fel de provocare. Dacă nu crezi încearcă, vei rămîne surprinsă.

Brond

Jumătate dintre fire sunt întunecate (de la rădăcini până la vârfuri), jumătate sunt deschise. Colorarea este cea mai dificilă, deoarece firele sunt separate, literalmente 10 fire de păr fiecare sunt colorate. Dar efectul este doar wow.

Curcubeu

Unicornii s-au întors! Dar de data aceasta pentru coafuri ultra-scurte. Nu vei surprinde pe nimeni cu șuvițe lungi de curcubeu, dar ornamentul complicat de pe un cap practic ras este cool.

Pălărie de paie

Nuanța de paie este unul dintre cele mai mari hituri ale toamnei, iar dacă te-ai săturat să-ți decolorezi părul și să-ți gravați îngălbenirea, dansează și cântă. Galbenul este acum la modă!

Brack 

Un stil nou este un joc dintre nuanțele de păr foarte închis: brek este un hibrid al cuvintelor maro și negru. Hit – tonifierea părului albastru-negru cu tonuri de ciocolată și cafea, care creează un joc de lumină de nedescris, mai ales dacă soarele apune și razele oblice cad pe șuvițe.

Supernegru

Dacă nu doriți să vă jucați cu tonuri maro, nu ezitați să alegeți negru radical. Este grozav dacă ai pielea deschisă. Lui Morticia Addams i-ar plăcea!

Păr gri violet

Tonifierea părului gri în lavandă dintr-o dată de la simbolul bătrânei sovietice a devenit o colorare la modă pentru modelele în vârstă. Spirala a făcut o nouă rundă, care în acest caz este cu adevărat îndrăzneață.

Blond ars

Stiliștii numesc această colorare „buclele mele s-au ars pe plajă în pete și fragmente”.

Cupru și bronz

Arată foarte grozav dacă folosiți în plus produse de styling cu sclipici. Și nu, aceasta nu este vulgaritate, ci o nouă tendință.

Acvamarin

Secretul succesului este ca doar suvitele exterioare sunt vopsite, iar nuanta naturala se pastreaza mai aproape de conturul fetei. Sirenă, nu mai puțin!

Turcoaz decolorat

Potrivit mai ales pentru blonde. Obținut prin tonifiere și mai multe spălări pentru a obține efectul de păr decolorat, care era cândva turcoaz.

Gradient de căpșuni

Ultima fortăreață a glamourului cu un tribut pentru petele de culoare. Se efectuează doar în salon, deoarece trecerea trebuie întinsă fără cusur.

Roz deschis

Noi repere pentru tonurile medii de păr. Important: tonul roz ar trebui să aibă o nuanță rece, apoi o nuanța de maro deschis pentru ca în final să arate ca o platină scumpă.

Evidențieri brute

Ca și cum ai încerca într-un mod stângaci să iluminezi firele de lângă fața ta, dar ai uitat de rădăcini și tranziții.

Castan roșu

Este interesant că o astfel de colorare este sfătuită nu brunetelor, ci roșcatelor, deoarece doar acestea au o tentă roșiatică care se dovedește a fi naturală.

Repere din anii 90

Șuvițe galbene în părul închis. Cine îndrăznește – va primi titlul de „Miss Insolence”.

Vin de prune

Oh, nu-ți poți lua ochii de la ea. Desigur, va trebui să suferi, dar dacă părul tău este creț, este des și ești gata să riscați, atunci aceasta este cea mai tare colorare a sezonului, crede-mă!

Brownie

Culoarea ciocolatei amara revine din nou la moda, dar numai pentru parul lung voluminos, pe care debordarile sale arata atat de fermecator.

Liliac și platină

Rădăcinile sunt mai strălucitoare iar capetele sunt argintii – aceasta este o formulă scurtă pentru crearea acestei imagini. La tunsori scurte, este pur și simplu grozav.

O șuviță

Sau chiar și vârful unei șuvițe este vopsit în contrast cu cea mai mare parte a părului. Opțiune grozavă pentru cei precauți.

Shatush din anii 90

O altă variantă a „Am vrut să fiu la modă, dar nu a ieșit”, deși în anii 90 așa pictau chiar și în saloanele de top. Luminează câteva șuvițe lângă față, cu cât mai neglijent și mai ascuțit, cu atât mai bine.

Breton de morcov

În stilul „macaroane”

Fire cenușii și blonde, si toate ondulate. Arată excepțional!

Ruginie

Nu este suficient pentru a obține nuanța dorită, părul trebuie stropit cu pudră sau șampon uscat pentru a-l face să pară tern, deoarece rugina nu strălucește dar arata senzațional.

Undină

Culoarea noroiului de mlaștină sau culoarea algelor. Ei bine, dacă vrei un nume mai plin de farmec – culoarea unei sticle de șampanie. Apropo,  este o idee grozavă daca vrei să ieși în evidență. Dar cu această culoare, sigur vei ieși!