30 de idei pentru o manichiură în culori pastelate

Culorile pastelate pentru unghii nu iese din modă deja de câțiva ani, iar dacă să ei anotimpurile calde, atunci chiar că este sunt un hit al sezonului. În caz, că vrei să cucerești prin nuanțe mai palide să știi că noi ți-am pregătit un album întreg de fotografii cu astfel de manichiură.

vezi si Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel pudrat, cu sclipici, pal, neon, bombon

Unghii colorate

Ce este rău în faptul că îți vei vopsi unghiile cu diferite culori? În cazul nuanțelor pastelate nu există riscul că va părea extravagant. Important e ca toate unghiile să fie cu astfel de culori, mai stinse, altfel va părea ridicol. Iată câteva variante.

Manichiură cu nuanțe pastelate și desene

Decorează-ți unghiile pastelate cu orice desen îți vine în minte, fie că e vorba de flori, ornamente sau de fructe, jucării. Orice te reprezintă sau crezi că se potrivește cu sezonul în care te afli va arăta bine pe unghiile tale.

Ombre pastelat

În nuanțe pastelate, efectul ombre va fi deosebit de gingaș și expresiv. Poți alege această tehnică pe fiecare unghie în parte sau să realizezi gradația de la o unghie la alta.

Manichiura „lună” sau french-ul pastelat

Ambele variante mai sunt încă la modă. Poți să folosești mai multe culori și vei arăta original.

Manichiura cu influențe geometrice

Ești liberă să alegi între cercuri, linii, pătrate sau săgeți. Toate arată foarte stilat, în deosebi pe culori pastelate.

Sursa