3 trucuri de frumusețe pe care femeile ocupate, le vor adora și îndrăgi

Nu toate femeile dispun de timpul necesar pentru a avea grijă de aspectul lor, însă acesta nu este un motiv pentru a refuza beneficiile industriei frumuseții. Chiar dacă aveți doar 10-15 minute la dispoziție pentru a vă aranja, puteți arăta uimitor dacă veți aplica următoarele trucuri, care în practică s-au dovedit a fi foarte  eficiente. Aceste sfaturi sunt universale, și sunt potrivite pentru femeile de orice vârstă.

1. Masaj cu cuburi de gheață

Această procedură este recomandată de mulți cosmetologi, bloggeri de frumusețe și chiar supermodele. Nu este ceva nou din moment ce femeile foloseau gheața pentru nuanța pielii încă din antichitate iar de-a lungul anilor, această tehnică nu și-a pierdut relevanța. Cu toate acestea, nu toate femeile folosesc acest sfat simplu. Este suficient doar să ștergi fața după curățare dimineața și seara. Acest lucru trebuie făcut ușor, cu mișcări moi, fără a apăsa pielea. Glisați cubul într-un cerc, începând din zona maxilarului și îndreptându-vă spre frunte. Este important să știți că, în prezența rozaceei pentru această procedură, trebuie să obțineți permisiunea unui cosmetolog. În caz contrar, problema se poate agrava. Dar dacă vasele sunt în ordine, aceasta este o modalitate excelentă de a tonifica.

2. Sampon uscat pentru păr

Părul murdar este inacceptabil pentru o doamnă. Chiar  dacă nu ai timp să te speli, este o ilegalitate să ieși așa din casă. Dacă dimineața te trezești cu un păr murdar, ar trebui să rezolvați problema cu șampon uscat. Acesta este un remediu ideal pentru proprietarii de scalp gras, care se murdărește foarte repede. Procedura este simplă – aplicați șampon uscat pe rădăcini, țineți timp de câteva minute și pieptănați cu un pieptene. În câteva clipe, capul tău va căpăta un aspect perfect îngrijit.

3. Reduceți porii cu proteine

Uneori, pentru această rețetă este necesar doar gălbenușul din ou, iar albușul rămâne nerevendicat. Nu ar trebui să-l aruncați, încercați să îl folosiți în scopuri cosmetice. Tot ce trebuie să faceți este să il bate-ti cu o furculita si să adauga-ți putina faina. Se amestecă totul împreună, iar rezultatul opținut se aplică pe pielea curățată. Păstrați masca timp de 5-6 minute, apoi clătiți bine pielea, îndepărtând resturile de mască. Acest instrument face față perfecă, curăță porii și îi îngustează.

Folosește-te de aceste trucuri, pentru a arăta mereu tânără și frumoasă!