3 stiluri de fuste care sunt considerate anti-trend pentru sezonul de primăvară-vară

Fetele își doresc întotdeauna să arate elegant, așa că sunt interesate activ de tendințele modei și tendințele actuale. Îți oferim să faci cunoștință cu stilurile de fuste care au ieșit din modă – stilistii le numesc anti-tendințe pentru sezonul de primăvară – vară.

Fusta cu ornamente decorative în exces

În primăvară, vrei să schimbi imaginea. Prin urmare, mâna feminină este atrasă de fuste care arată „scumpe și bogate”. Cu toate acestea, stiliștii avertizează că fustele prea încărcate cu elemente decorative „ieftinesc” în mod semnificativ imaginea și semnalează gustul prost. Elementele de decor care pot deveni un dezastru în modă includ următoarele:

– broderii colorate, broderii cu mărgele, bijuterii din mărgele de sticlă;
– inserții cu franjuri și piele;
– volane;
– inserții de dantelă;
– fitinguri ieftine din plastic;
– imprimeuri strălucitoare, inscripții și modele.

Dacă alegi o fustă pentru un aspect romantic, feminin, o paletă de culori delicată și o cantitate minimă de decor vor fi suficiente.

Fustă din lână cu carouri

Imprimeul în carouri este o tendință de modă în general. Dar nu despre fuste de lână cu nasturi, care arată deplasat, ieftin și demodat. Aceasta este o versiune învechită a fustei pentru garderoba de primăvară, de care este momentul să scapi.

Fusta tutu

Fustele tutu aerisite și feminine se găsesc adesea în look-urile de primăvară. Cu toate acestea, stiliștii încearcă să modereze dragostea fetelor pentru această tendință – fusta tutu era pe lista anti-tendințe. Înlocuiește cu o opțiune mai relaxată – o fustă evazată.

Aceste opțiuni de fustă sunt învechite, așa că va fi dificil să creezi un aspect elegant și relevant pe baza acestor modele. Utilizați nota noastră pentru a nu vă încurca în anti-tendințele.