3 sfaturi de la Charlize Theron: Cum să fii mereu tânără și frumoasă

Actrița americană Charlize Theron are peste 40 de ani, dar aspectul ei face ca toată lumea să se îndoiască de vârsta ei reală. Și asta pentru că  orice tânără va invidia aspectul senzual al acestei vedete de film. Există oare careva secrete care îi permit actriței să înșele timpul și să se mențină într-o formă excelentă, chiar și după ce a intrant în al cincilea deceniu? Ei bine, astăzi vă vom spune ce reguli de îngrijire personală respectă Charlize, și poate că  acestea vă vor ajuta să vă dezvoltați propria formulă de frumusețe care să vă păstreze frumusețea și tinerețea, în ciuda anilor trecători.

Hobby-uri active

Mișcarea este viața și garanția sănătății și frumuseții corpului tău. Actrița insistă asupra acestui lucru, demonstrându-și forma frumoasă și silueta zveltă. Nu tuturor le plac antrenamentele obositoare în sală, dar acest lucru nu este necesar! Charlize crede că activitatea fizică poate și ar trebui să fie distractivă. Dacă nu vă plac benzile de alergare, plimbați-vă câinele în natură sau jucați jocuri în aer liber cu copiii. Determinați singuri cel mai plăcut tip de activitate – rollerblading, patinaj, ciclism, trambulină, dans acasă în fața unei oglinzi. Principalul lucru  este să nu stai întinsă pe canapea, ci să te miști. Abia atunci corpul tău va fi transformat și te va încânta cu forme grațioase.

Alimentația

Charlize este o oponentă înflăcărată a dietelor, în ciuda faptului că în trecut a fost un model de mare succes și a jucat în reclame pentru companii de frumusețe de renume mondial. Actrița este sigură că restricțiile alimentare severe au un efect dăunător asupra corpului și psihicului unei femei, provocând ulterior crize nervoase și nutriționale. Pentru a te menține în formă, este suficient să consumi o dietă echilibrată, cu accent pe legume și pe carnea slabă. Dacă este nevoie să scapi de câteva kilograme în plus, trebuie să faci acest lucru treptat, excluzând deserturile din meniu și reducând porțiile obișnuite. Dar nu greva foamei!

Îngrijirea corpului

Actrița folosește cosmetice foarte puțin, mai ales dimineața. Când se trezește, face un duș cu un gel moale, își curăță fața cu un tonic și aplică o protecție solară. Tratamentele de înfrumusețare de seară includ scrub-uri, măști reparatoare, hidratante și hrănitoare pentru față, gât și piept, produse de păr fără sulfat, diverse uleiuri și spray-uri pentru a da un aspect natural buclelor.

În general, secretele de frumusețe de la Charlize Theron sunt foarte simple și, prin urmare, orice femeie care vrea să-și păstreze tinerețea și frumusețea le poate folosi. Începeți să aplicați aceste sfaturi astăzi și veți putea învinge orice actriță de la Hollywood.