3 nuanțe de ruj care îți fac fața să pară mai tânără

Nuanțele potrivite de produse cosmetice în machiajul buzelor și al ochilor sunt cheia pentru un aspect frumos și bine îngrijit. Indiferent cât de frumoasă este nuanța unui anumit ruj, acesta va da efecte complet diferite pe diferite fețe.

Din păcate, nu există culori complet universale care să se potrivească tuturor. Există întotdeauna excepții. Cu toate acestea, există o serie de nuanțe care arată cel mai bine pe buze și sunt mereu în arsenalul artiștilor de machiaj profesioniști.

Roz stins

Această nuanță uniformizează vizual nuanța pielii și face ca pigmentarea feței să fie mai puțin vizibilă. Acest efect este obținut datorită corecției generale a culorii feței. Atunci când alegi, acordă atenție rujurilor cu finisaj satinat sau lucios. Strălucirea în textură trebuie evitată.

 

Nuanțe de piersici

O varietate de nuanțe de roz care este întotdeauna atemporală și la modă. Rujurile sau luciul de buze de nuanță de piersică împrospătează fața și rareori accentuează eventualele imperfecțiuni. Alegerea lor este foarte mare, atat în branduri de buget cât și în cele de lux. În cazul unei nuanțe de piersici de ruj poți experimenta cu finisajul. În funcție de starea buzelor, de forma lor și de aspectul tău general, poți folosi atât opțiunile mate, cât și cele lucioase.

Maro cald

Există multe opțiuni pentru această nuanță. Atunci când alegi, cel mai bine este să te concentrezi pe nuanța pielii. Nuanța maro a rujului nu trebuie să se îmbine cu nuanța principală a pielii. Dacă există un subton roz în umbră, atunci aceasta este o opțiune mai versatilă decât teracota.