3 cele mai fericite semne zodiacale

Se știe că semnul zodiacal sub care ne-am născut, ne influențează destinul. Oferindu-ne anumite calități, zodia ne  poate oferi fericire sau din contră, ne poate face nefericiți. Oare există semne zodiacale cu adevărat fericite?

25557[1]

În urma unor studii, savanții au evidențiat trei semne zodiacale care aduc fericire și armonie în viața nativilor. Așadar:
3. VĂRSĂTOR

Acest semn nu a nimerit întâmplător în  această listă. Oamenii născuți în această zodie, au o atitudine relaxată față de viață, nu-și faci griji pentru fleacuri și mereu sunt atrași de plăceri. Personalitatea lor nu este legată de un singur loc, ei nu-și fac griji atunci când omul iubit nu este alături, pentru că au mulți prieteni. Un lucru extrem de important este faptul că Vărsătorii sunt multilateral dezvoltați, de aceea mereu cineva are nevoie de compania lor. Toate aceste detalii luate împreună fac din Vărsător unul dintre cele mai fericite semne zodiacale.

2. LEU

Nimeni nu va rămâne uimit aflând că Leii fac parte din topul celor mai fericite zodii. Acești oameni reușesc în tot ce-și propun. Sunt siguri pe ei, recunoscători și au viziuni largi asupra lumii. Anume din acest motiv în jurul Leilor se învârt mulți oameni. Cu ajutorul lor ei se pot realiza pe plan personal, și pot primi plăcere de la viață. În afară de asta, Leii sunt adevărați esteți și gurmanzi. Ei preferă tot ce este rar, scump și calitativ, de aceea tind să obțină mereu tot ce-i mai bun. 

1. GEMENI

Pe primul loc printre cele mai fericite semne zodiacale se află Gemenii. Acești oameni întrunesc atât frumusețea, cât și dragostea de viață. Persoanele născute în această zodie sunt absolut libere. Ele nu au complexe, și nu sunt influențate de părerea altor oameni. Potrivit statisticilor, 90% dintre Gemeni se consideră oameni absolut fericiți. Mai mult, ei mereu sunt pregătiți să-și împartă fericire cu alte persoane.