3 Articole vestimentare pe care să le porți ca să arăți mai tânără și întotdeauna la modă!

Noi toate visăm să arătăm mai tinere decât suntem cu adevărat. Și crede-mă, îmbrăcămintea este detaliul care ne afectează cel mai mult aspectul, reducând sau mărindu-ne vârsta. În acest articol vei afla, ce haine ar trebui neapărat să porți dacă nu mai ești deja o fată tânără, dar nici nu dorești să arăți mai în vârstă decât ești.

Așadar, iată topul meu cu cele 3 piese vestimentare, care pot face față cu ușurință sarcinii „Anti-Age”!

Rochia tunică

Această rochie are unul dintre cele mai de succes stiluri, îți face silueta să pară mai subțire și îți alungește vizual corpul. Dacă aceasta are și unele aplicații lateral, îți accentuează forma corpului și te face să pari mai armonioasă. Ascunde perfect neajunsurile și se potrivește perfect atât pentru plimbări, cât și pentru birou.

Geaca de piele

Geaca de piele este o piesă de bază în orice garderobă. Este versatilă, se combină cu aproape orice și nu iese niciodată din modă. Aduce un aer tineresc în ținutele tale, deoarece amintește de apoca rebeliunii, a rock-ului, a punk-ului. Această piesă vestimentară este reinventată sezon după sezon și întotdeauna este în topul listei de tendințe.

Geaca de piele se va potrivi perfect cu un stil casual pentru a merge la plimbare, cât și cu un aspect mai aranjat, pentru a ieși seara în oraș.

Pantofii Stiletto

Din punct de vedere vizual, acest tip de pantofi cu toc înalt și subțire, te ajută să obții iluzia unei siluete suple și a picioarelor mai lungi. Numeroase femei aleg să poarte pantofii stiletto pentru a obține o ținută cât mai feminină și elegantă, iar înălțimea tocului le modifică întreaga postură.

Poate că nu este tipul de încălțăminte pe care să îl porți zi de zi, dar se potrivește excelent pentru petreceri și evenimente formale.

Aceste trei lucruri prezente în garderoba ta, pot deja să te întinerească semnificativ!