25+ idei trendy de manichiură mate

Culorile mate sunt la mare căutare în acest sezon și sunt extrem de versabile. Se vor potrivi perfect cu orice ținută care o porți și te poți baza pe ele în orice situație. Chiar și pe marile podiumuri de modă poate fi observată această tendință, așa că ai toate motivele să o încerci.

1.

Dacă vrei o manichiură exemplară, atunci cu siguranță trebuie să optezi pe o manichiură mate. Poți alege o culoare simplă, deschisă sau poți opta pe nuanțe închise.

2.

Tendința unghiilor mate nu va dispărea prea curând. Manichiura mate este trucul cu care nu poți da greș. Evident este necesar mai mult decât o ojă mată pentru a atrage privirile. Ea poate fi asortată cu diverse modele grafice, pietre sau sclipici.

3.

Manichiura mate poate face fericită orice femeie. Atunci cînd privețti unghiile care sunt îngrijite și colorate, starea ta de spirit se schimbă simțitor!

4.

Un model destul de popular anul acesta este roșu mate. El poate fi asortat cu motive florale sau geometrice.

5.

6.

7.

Designul de unghii mate poate fi o altenativă senzațională la unghiile lucioase obișnuite.

8.

9.

Dacă ești adepta a stilului clasic de manichiură, care este potrivit pentru orice ocazii, atunci nu poți da greș cu manichiura unghiilor mate. Mai mult ca atât, unghiile mate pot fi uneori chiar mai elegate și mai atractive decît cele lucioase.

10.

11.

Cu toate acestea dacă manichiura mate este prea plictisitoare pentru tine, poți oricând combina cu un lac lucios, pentru a crea un stil unic.

12.

Unghiile mate negre sunt potrivite cu orice ținută și continuă să fie un trend major. Fie că o porți la o ținută rock sau una casual, o manichiură cu negru mat se va potrivi de minune.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.