25 idei pentru o manichiura femenina

Având în vedere că manichiura reprezintă cartea noastră de vizită, trebuie să-i acordăm o mare importanță. În fiecare an apar trenduri noi în materie de nail art, și dacă vrei să fii în pas cu tendințele, aici puteți găsi cele mai cool idei de manichiură.

1.

Tendințele în materie de manichiură din acest an satisfac toate gusturile posibile. Specialiștii din domeniu nail art, ne propun atât manichiuri clasice, în nuanțe pastelate sau french revitalizat, cît și trenduri mai extravagante, cum ar fi manichiura metalică sau imprimeuri grafice.

2.

Manichiura femenină este relevantă în orice timp al anului, atât în perioada rece cât și în perioada caldă a anului. Culorile clade și femenine se vor asorta cu orice ținută.

3.

Pentru ocazii speciale, vă recomnd să complectați o manichiură cu paite și pietre decorative, care vor transforma manichiură într-o operă de artă.

4.

Nunațele pastelate sunt considereate cele mai femenine. Ea rămâne populară și în acest an, nuanțele cele mai populare sunt: roz pal, bej-gri.

5.

De asemenea, poți alege modele de manichiura care să te scoată din anonimat și să îți refelecte personalitatea.

6.

Manichiura french a fost revitalizată și în acest sezon, și o gasim într-o larga gamă de nuanțe, cu diferite aplicații sau dungi.

7.

Cele mai frumoase și femenine modele de manichiură îți stau la dispoziție în galeria foto de mai jos, pentru a te inspira oricând. Indiferent dacă preferi modele de unghii mai naturale sau excentrice, lungi sau scurte, aruncă o privire peste ideile noastre și le vei putea aplica și tu cu ușurință.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.