25 idei minunate de manichiură în tendință

Tendințele în materie de manichiură pentru acest an satisfac toate gusturile, toate tipurile de evenimente și momente ale zilei.

Specialiștii în frumusețe ne propun atât modele de manichiuri clasice, în nuanțe pastelate sau french revitalizat, cât și trenduri mai extravagante, cum ar fi unghiile metalice cu imprimeuri grafice.

Noul sezon aduce noi tendințe în materie de modă, machiaj, hairstyle. Un accent principal se pune pe forma unghiei. De cele mai mult ori forma unghiei este cea care impune anumite culori și modele, motiv pentru care doamnele și domnișoarele trebuie să fie foarte atente cînd vine vorba despre acest aspect și să aleagă acele culori și modele care se potrivesc unghiei lor.Cele mai populare forme de unghii sunt : scurte, lungi ovale, stiletto.

Paleta pastelată de culori, rămâne mereu populară. Culorile acestui an sunt de la incolorul natural, până la rozul pudrat și bejul gri.

În ceea ce privețte capitolul manichiură, putem mereu jongla cel mai mult cu nuanțele colorate. Manichiura colorată o putem aplica atât pentru unghiile scurte cât și pentru cele lungi.

În culori aprinse și luminoase, la cele calde pînă la cele fosforescente, manichiura colorată va fi mereu punctul de interes al oricărui sezon.

Totul ce până nu demult era considerat extravagan, lucru valabil și pentru aspectul unghiilor, a devenit în prezent un trend de urmat de fiecare modistă. Roșu aprins, turcuaz, verde mentolat sunt adevărate provocări pentru acelea dintre voi cărora le place să fie în centrul atenției.

Descoperă, din modelele de mai jos care sunt tendințele de manichiură în acest an.

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#