25 de modele elegante de manichiură în culori tomnatice

Designul unghiilor de toamnă arată cu siguranță femenin și elegant. Nunațele calde tomnatice conferă un aspect plăcut și agreabil.

Modelele tomnatice, reprezintă o manichiură impecabilă care va complecta cel mai bune ținutele de toamnă și vă va permite să fiți în tendințe.

Tendințele trendy de manichiură sunt schimbabile și fiecare nou sezon oferă noi varietăți. Am selectat cele mai noi modele de unghii, care prezintă tendințe și tehnici noi în materie de nail art.

Frunzele și umbrelele sunt nelipsite din decorul unghiilor de toamnă. Populare la fel sunt florile, geometria și motivele abstracte. Rafinamentul poate fi adăugat manichiurei de toamna folosind dantela, pudra acril și efectul mat.

1. 

De regulă, fashionistele moderne fac manichiura la fiecare 2-3 saptamăni. Efectuarea acestei proceduri mai frecvent, nu este recomandată de experți. Mai ales, din cauza efectului pe care îl are asupra organismului nostru. Nemaivorbind de estetică. Deci dacă decideți să mergeți la un specialist nail art, faceți-o la timp și cu placere!

2. 

Nunațele deschise de toamnă oferă mâinelor un aspect îngrijit și accentuează feminitatea. O astfel de gamă delicată de nuanțe se potrivește celor cărora nu le place manichiura stridentă.

3.

Nu există reguli stricte care să ne dicteze ce tip de manichiură pentru toamnă trebuie să realizăm pentru a fi în pas cu moda. Totuși ar fi câteva tendințe în industria modei unghiilor.

4. 

Pentru iubitorii de manichiură spectaculoasă, printre tendințele de toamna se enumără unghii ascuțite de diferite lungimi.

5. 

Tendițele nail art sunt interesante, neobișnuite și, cu siguranță, nu sunt plictisitoare. Chiar și o manichiura realizată în culori alb și nergu poate fi remarcabilă.

6. 

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.