22 ținute șic. Fusta Palazzo – pentru toate ocaziile!

Siluete superbe

A arăta elegant și, în același timp, a te simți confortabil este visul oricărei fete. Dar este adesea destul de dificil să alegi un look care să-ți sublinieze silueta și să arate elegant și să nu-ți limiteze deloc mișcările.

Astăzi îți vom spune ce să poarte acele fete care vor să arate cu adevărat feminine, dar nu sunt pregătite să sacrifice confortul.

Anul acesta, pantalonii palazzo sunt considerați unul dintre cele mai relevante stiluri de pantaloni. Au fost deosebit de relevante în anii 60 ai secolului trecut. Nu este de mirare că moda pentru acest gen de lucruri a revenit din nou la noi, pentru că tocmai acest stil de pantaloni arată cât se poate de feminin.

Chestia este că din lateral pantalonii arată ca o fustă, așa că se mai numesc și fustă palazzo. Avantajul acestui lucru este că, pe lângă croiala liberă, pe pantaloni sunt volane, care fac imaginea atât de ușoară și foarte elegantă.

Dar totuși, palazzo poate și ar trebui purtat în viața de zi cu zi, dar fii pregătită pentru faptul că vei îmbăia într-o abundență de atenție. Mai ales masculină, pentru că sexul opus iubește atât de mult imaginile feminine.

Foarte practică este și fusta palazzo. În primul rând, are o potrivire lejeră, ceea ce înseamnă că nici măcar nu se va simți la purtare, ca să nu mai vorbim de disconfortul pe care îl aduc majoritatea lucrurilor. În al doilea rând, palazzo este cusut din diferite materiale.

Adică poți purta o fustă de acest stil atât iarna rece, cât și vara fierbinte, trebuie doar să alegi materialul potrivit. Și în al treilea rând, acest stil de pantaloni poate pune în valoare orice tip de siluetă dacă cunoști câteva secrete.

Ai forme magnifice? Dacă da, poartă pantaloni simpli, de preferință pastelați. Dacă este adevărat opusul, atunci nu te sfia de imprimeurile strălucitoare și de țesăturile neobișnuite.

Cel mai important, reține că fusta palazzo este un articol indispensabil în garderoba oricărei fete stilate. În plus, toată lumea este mulțumită că un astfel de stil este universal, deoarece poți purta o fustă pentru o plimbare în parc și pentru un eveniment important.