20 idei femenine de manichiură pentru unghii ovale

Astăzi moda dictează femeii naturalețea. Această regulă se alică și manichiurei. Forma ovală la unghii este remarcată prin naturalețea și femenitatea ei. Această manichiură va fi un decor demn de fiecare femeie.

1.

Unghiile ovale sunt femenine și delicate, așa că nu e de mirare să se număre printre preferatele femeilor. Această formă parcă te îndeamnă să fii mai îndrăzneață.

2.

Unghiile ovale arată bine atât scutre, cât și lungi. Orice tip de manichiură este potrivit pentru această formă, poți experimenta destul de mult la capitolul nail art. În acest sezon manichiura minimalistă este una din cele mai populare. Culorile reci și neutre, sunt și ele în vogă, așa că îți recomandăm să optezi pentru culori mai pastelate.

3. 

 

Femeile excentrice, care optează pentru o manichiură mai îndrăzneață, o combinație dintre culoare cu sclipici, poate fi varianta ideală. O astfel de manichiură este perfectă pentru o ieșire în club.

4.

Dacă vrei totuși niște unghii puțin mai discrete, alege o nuanță pastelată, și aplică mai puțin sclipici.

5.

O manichiură de zi care merge la ținutele office și, în general, la outfit casual este cea care îmbină culorile pastelate cu nuanțe neutre. Rozul merge excelent cu un gri, dar nu te limita doar la aceste culori, ci folosește cu încredere și alte nuanțe.

6.

Oja mată este și ea o vedetă, fiind ideală pentru unghiile ovale lungi, cărora le oferă și mai multă eleganță. O astfel de manichiură merge la ținutele mai sobre, dar și la ținutele de seară, pentru că sunt foarte rafinate.

7.

Există o mulțime de modele de unghii ovale, le-am selectat cele mai în vogă.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.