20 de tunsori moderne cu breton lung: bretonul de tip cortină pentru orice tip de păr

Bretonul lung este la modă acum. Este o modalitate excelentă de a-ți schimba aspectul fără a recurge la tăieturi cu lungimi extrem de mici.

De ce se numește bretonul cortină?

Bretonul cortină și-a primit numele datorită asemănării cu draperiile care le punem pe fereastră. Acesta este un breton lung care acoperă fața. El poate fi purtat cu o despărțire la mijloc sau pe lateral.

Potrivit pentru orice tip de păr, bretonul lung de tip cortină este cel mai universal tip de breton și poate fi purtat drept, ondulat, casual sau chiar stilizat.

Bretonul lung în funcție de forma a feței și textura părului

Bretonul de tip cortină arată deosebit de bine pe fețe ovale și în formă de inimă deoarece ajută la echilibrarea proporțiilor. Pe de altă parte, cu ajutorul unei aranjări corecte, acest tip de breton se potrivește oricărui tip de față. De exemplu, dacă ai o față rotundă, poți opta pentru un breton cu despărțire al mijloc și gradat, pentru a-ți face fața să pară mai lungă. Dacă ai o față ovală sau în formă de inimă, poți purta breton lateral pentru a echilibra proporțiile feței.

Dacă ai părul voluminos, bretonul lung poate fi o modalitate excelentă de a-l face mai texturat și mai ușor de gestionat. Dacă ai părul subțire, bretonul lung va ajuta la crearea iluziei unui volum mai mare. Dacă ai părul creț, bretonul lung te va ajuta să-ți îmblânzești buclele și să-ți ofere un aspect mai elegant.

Procesul de coafare al bretonului de tip cortină

Bretonul lung de tip cortină arată deosebit de elegant atunci când este purtat drept și neted. Pentru a-l coafa, folosește un uscător de păr cu o perie sau o placă pentru a îndrepta bretonul și lăsând vârfurile ușor ondulate. Dacă ai părul fin folosește un spray înainte de a-l coafa, pentru a adăuga un plus de volum stilului tău.

Dacă ai părul ondulat, încearcă să-l coafezi prin a pulveriza bretonul cu un spray de volum, apoi utilizează un ondulator pentru a crea bucle ușoare. Cu ajutorul degetelor, întinde puțin buclele pentru a le slăbi ca să obții un aspect mai natural. Pentru ca aranjarea să dureze mai mult, o poți stropi un pic cu lac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum că știi procesul de coafare al bretonului lung de tip cortină, este timpul să alegi o tunsoare. Am pregătit o selecție de tunsori cu breton lung cortină pentru fiecare tip și lungime de păr.

1. Breton cortină până la pomeți

2. Breton cortină pe părul lung și blond

3. Breton cortină cu un carre alungit

4. Breton cortină cu tunsoare de tip cascadă

5. Breton cortină pe părul drept de lungime medie

6. Breton cortină pe păr subțire

7. Tunsoare bob cu breton cortină

8. Breton voluminos de tip cortină

9. Breton cortină cu tunsoare de tip cascadă lungă

10. Breton neted de tip cortină

11. Breton cortină combinat cu o tunsoare cascadă scurtă

12. Breton lung de tip cortină cu o tunsoare stratificată

13. Breton cortină combinat cu păr lung și voluminos

14. Breton lung cu o tunsoare stratificată

15. Păr de lungime medie, stratificat cu breton de tip cortină

16. Breton lung pentru părul creț

17. Păr voluminos de lungime medie cu breton haotic

18. Breton cortină pe părul scurt

19. Păr scut cu breton și straturi

20. Breton stratificat de tip cortină

Inspiră-te din selecția noastră de idei frumoase cu breton de tip cortină și creează-ți propriul stil unic !