20 de idei la modă de la regina manichiurii Kylie Jenner

Acum, odată cu venirea verii, îți dorești mai mult ca niciodată să adaugi culori strălucitoare vieții tale. Și după cum știm, o manichiură frumoasă poate înveseli și completa absolut orice aspect. Dar de unde iei idei pentru o manichiură nou-nouță? Așa e, celebritățile. Ele sunt cele care stabilesc cel mai adesea tendințe în materie de îmbrăcăminte și machiaj. Ce valoare are următoarea ieșire a surorilor Kardashian – a doua zi după promenadă, toate rețelele de socializare sunt pline de tutoriale video despre cum să repeți machiajul sau coafura lui Kylie.

Dar recent, faimoasa miliardară a început să demonstreze activ în rețelele ei de socializare o manichiură, pe care o face în mod regulat cu un maestru vedetă pe nume Chaun P. Instadiva nu se refuză nimic, experimentând fie cu lungimea, fie cu forma și designul. Dar locul în care modelul este stabil este în stilul nail art-ului său.

Fosta iubită a rapperului Travis Scott îi place să deseneze diferite modele pe unghii, de exemplu, tentacule de caracatiță sau modele de bandane de gangster. De asemenea, lui Kylie îi place să creeze efectul de scurgere a mierii pe unghii sau să deseneze un imprimeu de crocodil (pare foarte impresionant!). Dar sunt momente când vedetele își doresc liniște, atunci Jenner preferă o manichiură simplă pastel sau un french clasic.

Manichiura fiecărei vedete arată foarte elegantă și la modă! Kylie nu stă pe loc, dar vine cu noi modele, care după aceea devin la modă pentru toată lumea. Repetă și tu! Există o mulțime de opțiuni!