20 cele mai moderne coafuri de seară pentru părul scurt

În ultima vreme, tot mai multe reprezentante ale sexului frumos preferă părul scurt. Există mai multe opțiuni în materie de tunsori pentru astfel de păr. Dintre acestea putem enumera: carre, bob, gavroche, pixie și multe altele.  Aceste opțiuni sunt perfecte pentru fetele încrezute în sine pentru că rezultatul este de-a dreptul îndrăzneț. Există păreri precum că părul scurt nu este făcut pentru experimente. Ei bine, nu este adevărat. Există foarte multe opțiuni pentru a crea o coafură frumoasă pentru orice gust. În acest articol, accent vom pune pe coafura de seară.

#1

Bucle pentru păr scurt

Buclele sunt asociate cu feminitate, grație și lejeritate. Pe părul scurt, această opțiune este destul de interesantă și originală. Tot de ce ai nevoie este ondulatorul, spuma și lacul de păr.

#2

#3

#4

Arta haosului

Pentru frumoasele care au părul foarte scurt, oferim următoarea opțiune. Să fim sinceri, aici alegerea este mult mai mică. Creăm o dezordine artistică, aranjând firele într-o manieră haotică iar apoi aplicăm gelul. Finalizăm această operă prin fixarea părului cu lac. Rapid, original și atractiv !

#5

Opțiuni pentru tunsoarea carre

Dacă tunsoarea ta este de tip carre, atunci îți oferim o astfel de opțiune în care cel mai important lucru este volumul. Aplicăm spuma pe păr, îl îndreptăm și pieptănăm părul. Cea mai importantă parte: adăugăm volum șuvițelor cu ajutorul uni pieptene și apoi le fixăm. Coafura elegantă este gata !

#6

#7

#8

Pentru tunsorile foarte scurte

Pentru fetele cu o tunsoare foarte scurtă, răsucirea șuvițelor este o variantă care se exclude cu siguranță. Pentru a crea o gamă vastă de coafuri, te poți concentra în schimb pe culoarea părului. Jocul de culori, separarea șuvițelor de diferite tonuri – există o mulțime de opțiuni pentru a crea o coafură frumoasă și originală.

#9

Buclele scurte

O opțiune universală pentru orice ocazie – foarte multe bucle micuțe. Pare o adevărată operă de artă. În plus, această coafură ține foarte mult timp.

#10

#11

#12

#13

Asimetria

Asimetria este un adevărat trend anul acesta. Doamnelor cu acest tip de tunsoare le sugerăm o opțiune elegantă, care constă în pieptănarea șuvițelor din spate. Acest lucru este necesar pentru a crea volum. Părul din față este îndreptat.

#14

#15

Pentru personalități remarcabile

Dacă ești o susținătoare ale „imaginilor strălucitoare ” atunci această opțiune este pentru tine. Lacuri strălucitoare, spray-uri și alte ornamente vă vor distinge cu siguranță din mulțime. Puteți crea astfel nu doar o imagine originală, îndrăzneață, ci și una elegantă.

#16

#17

#18

#19

#20

Astfel, chiar și cu o tunsoare scurtă, poți crea o coafură feminină absolut impecabilă.