19 reguli de aur pentru un corp perfect, pe care trebuie să le cunoască orice femeie

Grăsimea de pe burtă nu se arde în timp ce faceți exerciții pentru mușchii abdominali. Grăsimea va rămâne, iar mușchii vor crește în volum, din această cauză riscați să vă majorați dimensiunile taliei. Pentru ca grăsimea din această zonă să dispară trebuie să țineți mereu burta strânsă, iar mușchii abdominali încordați.

Pentru ca mușchii să nu crească în exces din cauza antrenamentelor, la fel ca la bodybuilderi, se recomandă să vă antrenați de 2-3 ori pe săptămână, iar ora de sport s-o încheiați cu câteva minute de întindere și relaxare a mușchilor.

Două pahare de apă călduță cu lămâie dimineața pe stomacul gol vor face minuni cu metabolismul. Iar dacă după 10 minute mai consumați și 2 linguri de ulei de măsline sau de in, veți asigura organismul cu grăsimi benefice, în special pentru sâni frumoși și un ciclu menstrual regulat.

Micul dejun trebuie să fie obligariu unul bogat în nutrienți și sățios. Serviți-l la 10-15 minute după uleiul consumat.

Nu consumați apă în timpul mesei și nici după aceasta timp de cel puțin 40 de minute. Apa nu face decât să îngreleze digestia și să mărească volumul stomacului.

Mâncați des și puțin. Ideal ar fi pe zi să aveți 5 mese, cam o dată la 3 ore și străduiți-vă să luați masa în fiecare zi la aceeași oră. Organismul are memorie bună și va lucra astfel mai bine.

În saună nu se ard grăsimile. Se întâmplă doar faptul că apa iese din organism prin transpirație, dar revine în câteva ore.

Să nu mănânci după ora 6 este un clișeu. De fapt, nu se mănâncă cu mai puțin de 3-4 ore înainte de culcare.

Glucidele de dimineață. După ora 16, doar proteină, deoarece după această oră glucidele se transformă în grăsimi.

Dușul rece combinat cu cel fierbinte este foarte folositor pentru organism: grăbește metabolismul, combate celulita, îmbunătățește culoarea pielii și redă o putere lăuntrică.

Mănâncă foarte încet și mestecă bine, astfel metabolismul tău va lucra mai bine.

Simțul satietății apare la 20 de minute după masă. Îți închipui cât poți să mănânci în plus în acest răstimp? Așa că, nu te grăbi cu mâncarea.

Te-a apucat o foame nebună, dar nu ți se cuvine? Fă 20 de așezări, 50 de sărituri, fă o baie aromatizată, dă o fugă până la un magazin de haine…

Iubește apa. Bea câte un pahar de apă la fiecare două ore cu înghițituri mici, așa e mai folositor.

Cafeaua, țigările, alcoolul, băuturile carbogazoase, fast food-ul, cipsurile, maioneza și mezelurile sunt dușmanii tăi. Asociază-le cu celulita și grăsimea. Urăște-le!

Alunele și uleiul sunt benefice, dar în cantități mici, deoarece sunt supercaloriinice. Un strop de ulei peste  salată și 8 alune pe zi sunt suficiente.

Cartofii nu sunt interziși atâta timp cât sunt fierți. Exclude-i din menu pe cei prăjiți!

Atât pâinea albă, cât și cea sură au același număr de calorii, așa că mai bine fără pâine.

Ceaiul verde este unicul recomandat. Uită de zahăr și adăugă miere!

Sursa