19 reguli de aur care te vor ajuta să devii o femeie de succes

Femeile prin natura lor sunt cele mai frumoase ființe, dar uneori, misiunea cea mai dificilă pe acest pământ pentru o doamnă este aceea de a purta și simboliza frumusețea, armonia și divinitatea. La urma urmei, prin o femeie vin oameni noi, iar ele sunt cele care inspiră oamenii la exploatări și realizări mărețe. Cum poți mereu să fii în formă, să ai energie și să-i ajuți pe cei din jur? Iată 19  de reguli care te vor ajuta în acest sens.

1. NU TE GÂNDI LA DEFECTELE TALE

Concentrează-te pe punctele tari, punctele forte și talentele tale. La urma urmei, acolo unde este focalizarea, există energie. Nu da energie negativă dă domine gândurile tale. Concentrează-te pe pozitivitate și vei vedea că totul va deveni exact așa cum ai nevoie.

2. ASCULTĂ-I PE ALȚII

Chiar dacă vi se pare că știți ce este mai bine pentru alții, nu întotdeauna merită să vă exprimați și să vă impuneți părerea. Uneori trebuie să lăsați o persoană să se împiedice, astfel încât ea însăși să tragă concluziile potrivte, la fel cum o mamă lasă un copil să cadă pentru ca în sfârșit să învețe să meargă. Uneori, o persoană dorește doar să fie ascultată și nu invadată cu sfaturi și recomandări.

3. SCHIMBAREA

Fi diferită. Nu vă fie teamă să schimbați domeniul de activitate sau direcția în muncă și în viață. Fii flexibilă și îndrăzneață. Schimbarea este grozavă!

4. FI UNICĂ

Fură ca un artist, dar nu copia. A te inspira și a copia sunt două mari diferențe. Căutați-vă stilul, bazându-vă pe stilul marilor maeștri, luați tot ce este mai bun de la ei, dar pe baza acestuia, creați-vă pe al dvs.

5. ANTRENEAZĂ-ȚI MERSUL 

Când o persoană te vede de departe pentru prima dată, mersul tău îi spune primele informații despre tine. Mergi cu spatele cocoșat?Vei fi imediat notată ca o învinsă. Mergi cu îndrăzneală, cu spatele drept, cu pas decisiv? Ei vor înțelege imediat că ești hotărâtă și încrezătoare în propriile puteri. Tu însuți poți alege ce mesaj va transmite oamenilor, plimbarea ta.

6. CITEȘTE CĂRȚI

Oricât de banal ar fi acest sfat, o persoană bine citită este întotdeauna mai interesantă decât una necitită. Are întotdeauna la îndemână o frază bine țintită sau o întâmplare dintr-o carte – aproape ca din viață – care poate fi citată ca exemplu într-o conversație interesantă. În plus, alfabetizarea este ceva ce se dobândește cu un număr mare de cărți citite și nu va fi niciodată de prisos.

7. MERGEȚI CĂTRE OBIECTIVELE TALE

Scopul adevărat este întotdeauna susținut de feedback-ul sufletului tău. Inima știe întotdeauna ce vrea cu adevărat. Ascultă-o și nu vei greși.

8. FII UN MISTER

Nu spune nimănui, totul despre tine, până la ultimul detaliu. Lasă o parte din personalitatea ta un mister.

9. NU ȚIPA

Chiar dacă ești foarte supăratĂ, păstrează-ți demnitatea și nu ridica vocea în nicio situație – nici cu un copil, nici cu o persoană dragă, nici cu colegii. Uneori, o voce liniștită este mai groaznică decât un țipăt.

10. NU TE DA PREA INTELIGENTĂ 

A ajuta și a îndemna – și a-ți demonstra superioritatea – nu sunt același lucruri. Nu oferi ajutorul tău unei persoane pentru a te simți mîndră de tine, ci din dragoste și din dorința sinceră de a ajuta.

11. UITĂ-TE LA TINE, NU LA ALȚII

Dacă tu însuți ești centrul universului, atunci alții se vor învârti în jurul tău. Când te învârți în jurul cuiva, te poți rătăci.

12. ZÂMBEȘTE

Fă o regulă – să zâmbești de fiecare dată când te uiți în oglindă. Mușchii feței trimit un semnal către creier, cel de la un zâmbet – iar  astfel hormonii fericirii sunt emanați în sufletul tău. Imediat te vei simți mai bine și mai fericită.

13. FĂ COMPLIMENTE

Spune ceva drăguț mai multor oameni într-o zi – doar că din inimă, și nu din interes personal – și vei vedea cum energia pozitivă de la o persoană zâmbitoare se va întoarce la tine în cel mai neașteptat mod.

14. PĂSTRAȚ-VĂ VIAȚA SIMPLĂ

Nu exagerați problema, nu îi acordați o importanță excesivă, nu dramatizați, încercați să nu vă întoarceți în emoții negative – pentru că atunci va fi dificil să reveniți la o stare normală. Doar menține o minte calmă pe tot parcursul zilei, și viața îți va fi foarte interesantă și totodată foarte simplă și frumoasă.

15. PROFITĂ  MAI MULT DE TIMPUL LIBER

Nu sta acasă pe canapea dacă poți să mergi undeva și să petreci timpul altfel. Nu aștepta ca viața să te oblige să faci schimbări, dar încearcă să te schimbi și în mod voluntar.

16. NU ÎȚI FĂ GRIJI DE OPINIEA ALTOR OAMENI

Gândește-te mai puțin la ceea ce cred alții despre tine și mai mult la cine ești TU cu adevărat.

17. NU INVIDIA

Mulțumește vieții pentru ceea ce ai, apreciază ce ai obținut până acum pentru a  obține mai mult în viitor.

18. NU MINȚI

Pentru a minți bine, ai nevoie de o memorie foarte bună pentru a nu te epuiza. Este mai ușor și mai plăcut să spui adevărul în orice situație.

19. NU FI PE PLACUL TUTUROR

Nu ești 100 de dolari pentru a fi pe placul tuturor. Ține minte, o persoană de care  îi place absolut toată lumea, cel mai probabil, ceva nu este în regulă cu ea, sau este o celevritate.

Fii tu însuți – și vei înțelege cât de minunat este!