18 tunsori bob uimitoare pentru părul ondulat potrivite doamnelor 40+

Foarte des, doamnele care au păr ondulat încep să sufere, încercând să aleagă ce fel de tunsoare li s-ar potrivi, pentru a arăta cât mai feminin și stilat.

Și cel mai adesea fashionistelor le este frică să experimenteze, deoarece buclele ondulate nu pot fi combinate cu multe tunsori interesante și neobișnuite.

Cu toate acestea, nu ar trebui să vă întristați, deoarece chiar și pentru părul ondulat există opțiuni excelente pentru tunsori scurte. Una dintre acestea este tunsoarea bob. Are o serie de avantaje și, prin urmare, arată grozav pe părul de orice structură.

Bob scurt pentru păr ondulat

Un bob scurt realizat pe părul creț este cel mai potrivit pentru femeile sofisticate. În același timp, buclele scurte nu vor face decât să sublinieze trăsăturile feței și să facă aspectul doamnei mai atractiv.

Cel mai adesea, o astfel de tunsoare este completată de un breton oblic sau alungit. Această coafură este potrivită pentru femeile îndrăznețe și încrezătoare în sine.

Bob lung pentru păr ondulat

Această opțiune de tunsoare, potrivit stiliștilor, este cea mai bună alegere pentru doamnele de vârstă mijlocie și înaintată. Forma specială și tehnologia de execuție fac ca bob-ul alungit să fie foarte feminin și delicat. Punctul culminant al imaginii este părul ondulat, creând un volum uimitor.

Apropo, această coafură va putea să înmoaie trăsăturile aspre și unghiulare ale feței, făcându-le mai rafinate și armonioase.

Bob asimetric pentru păr ondulat

Caracteristica principală a bob-ului asimetric este că buclele de diferite lungimi sunt aranjate într-o manieră haotică. Această coafură face astfel, ca imaginea feminină să fie foarte îndrăzneață și neobișnuită. În același timp, doamna însăși arată destul de misterioasă și enigmatică.

Bob stratificat pentru părul ondulat

Bob-ul stratificat este una dintre cele mai bune opțiuni pentru părul creț. Stratificarea creată cu ajutorul foarfecelor ajută la așezarea buclelor în direcția corectă și la crearea unei coafuri spectaculoase.

După cum am menționat mai devreme, bob-ul este cea mai bună opțiune de tunsoare scurtă pentru părul ondulat. De aceea, femeile care au bucle ondulate în mod natural ar trebui să acorde o atenție deosebită acestei tunsori, deoarece datorită ei vor arăta și mai atractive și mai strălucitoare.

Ce coafura ți-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre!