16 ținute casual de toamnă care cuceresc inimile femeilor

Multe femei adoră stilul casual pentru confortul, simplitatea și frumusețea acestuia. Ținutele de acest tip sunt perfecte pentru o plimbare sau un outfit de zi.

Pantalonii și puloverul sunt principalele piese vestimentare adorate de femei, pentru această perioadă. Când folosim blugii, indiferent cu ce-i combinăm (bluze scumpe din mătase, cămăși, pulovere etc.), ținuta este în stil casual.

Sunt câteva tipuri de stil casual, noi le vom enumera pe cele mai principale și populare.
Smart-casual este un stil liber pentru birou, aici eleganța poate fi combinată cu câteva elemente sau articole, putem purta o pereche de pantaloni cu pantofi stiletto și-un tricou, dar combinația dintre blugi, un sacou, o cămașă albă și accesoriile potrivite va fi la fel de reușită.

All-out-casual este un stil libertin, în care se combină piesele de bază din garderobă cu cele în stil sport. Poate fi utilizat pentru ținutele de zi sau pentru un outfit de călătorie, ele sunt foarte confortabile și călduroase, în dependență de hainele alese.

Majoritatea din noi folosesc acest stil în ținutele de zi, însă nu fiecare femeie știe cum se numește. Aceste outfit-uri sunt practice și foarte confortabile.

Casual nu e doar despre blugi, putem opta pentru o ținută cu fustă sau rochie, acestea vor reda outfit-ului eleganța și rafinamentul necesar.

Cea mai bună și interesantă latură a acestui stil – combinarea elementelor care nu sunt compatibile. În poza de mai jos avem două exemple: o fusta midi din șifon împreună cu un pulover gros sau o rochie elegantă din mătase lângă o vestă în stil sport.

Stilul casual a cucerit inimile multor persoane pentru ușurința de a crea o ținută frumoasă din piese simple.