17 vedete, în tinerețe și acum. Cine arată mai atragătoare la vârsta mijlocie?

Timpul trece foarte repede și nu putem să facem nimic pentru al înceteni. Parcă până nu demult ne uitam la Titanic cu un tânăr Leonardo DiCaprio în rol principal, iar acum vedem cum  joacă deja rolul unor bărbați serioși și în vârstă. Astază o să ne uităm la diferite exemple despre cum se schimbă celebritățile în timp și vom admira frumusețea lor, la vîrsta mijlocie.

1. LEONARDO DICAPRIO

Tânărul Leo este atât de drăguț pozele tinerții lui, dar nouă personal ne place și mai mult Leul adult din prezent. Dar ție?

2. MILA KUNIS

Mila Kunis l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Ashton Kutcher, în timp ce juca primul ei rol în That ’70s Show, și chiar și primul sărut a celor doi hulubași, a fost acolo. Mila avea 15 ani la acea vreme, iar în poza din stânga putem observa cine la cucerit pe bărbătosul Kutcher.

3 Ashton Kutcher

Și iată-l pe soțul Milei Kunis – începând cu același spectacol (având atunci 20 de ani), a ajuns a fi unul dintre cei mai tari și măreți actori de la Hollywood.

4. JENIFER ANISTON

În timpul primei serii din „Friends”, sau chiar și acum,  multe femei continua să o admire și invidieze pe inegalabila Jennifer Aniston. Și chiar există ceva de admirat și de invidiat – vedeta pare pur si simplu cosmică.

5. DARIA MOROZ

După părerea noastră, Daria Moroz seamănă foarte mult cu mama ei – actrița Marina Leftova – care a murit  în urmă cu mai bine de 20 de ani. Ei bine, Daria nu numai că s-a maturizat, dar a devenit și foarte frumoasă, încrezătoare în sine, iar acum joacă rolul unei femei puternice și elegante.

6. NICK CARTER

Îți amintești de cel mai dulce băiat din Backstreet Boys? Acesta este fenomenalul Nick Carte0r. Cântărețul nu mai este atât de dulce ca în anii celebritatății, are o soție și copii, dar aspectul făcut pentru fangirls în anii 2000 este încă cu el.

7. EKATERINA KLIMOVA

Cine ar fi crezut că această femeie uluitoare are 43 de ani și 4 copii? Ekaterina Klimova este una dintre cele mai frumoase actrițe din prezent.

8 Christina Ricci

Christina Ritcci, care a interpretat foarte multe personaje sumbre în tinerețe, a devenit  blondă la vîrsta adultă. Poate asta îi va înmuia aspectul și impresia pe care a creat-o publicului.

9. BRAD PITT

Tânărul Brad Pitt arată și se ”simte” ca o plăcintă dulce, însă Brad Pitt cu barbă cenușie este ceva ce nu ne încape în cap. Deși, desigur, el este în continuare același cool și brutal bărbat, admirat și dorit de toate femeile.

10. ANNA SEDOKOVA

Tânăra Anna Sedokova, care a făcut parte din trupa de aur a Via Gra, nu seamănă deloc cu mama a trei copii. Ea este și femeia care își schimbă soții ca pe mănuși. Aspectul nu mai este atât de naiv și se observa multe schimbări în aspect, dar Anna este încă foarte frumoasă și atrage multe priviri atât de la bărbați, cât și de la femei.

11. ROBIN WILLIAMS

Pare ciudat, dar și celebru actor, Robin Williams, a fost  odată tânăr. La anii lui, arată absolut excepțional.

12. NICOLE KIDMAN

Îți amintești de tânăra Nicole Kidman din serialul TV Bangkok Hilton? Vedeta era iubită de public, pentru aspectul ei excepțional. Acum Nicole Kidman arată foarte diferit, dar încă este foarte frumoasă.

13. VIN DIESEL

Da, există bărbați cărora chelia se potrivește mult mai mult decât părul, iar Vin Diesel este exemplul perfect!

14. MILA JOVOVICH

Ceea este de admirat la Mila Jovovich, pe lângă talentul actoricesc, e fidelitatea față de culoarea părului. În tinerețe, ca și acum, el este aproape la fel.

15. GEORGE CLOONEY

Unii bărbați au păr foarte gri la o vîrstă înaintată, iar acest lucru nu face decât să pună în valoare astpectul de masculinitate.

16. DITA VON TEES

Cu greu poți să o recunoști pe zeița Dita Von Teese în din fotografia din stânga, nu? O schimbare a culorii părului, o privire profundă și o jumătate de zâmbet languid – și ai o persoană complet diferită în fața ta.

17. BRUCE WILLIS

Bruce Willis cu păr este probabil chiar mai amuzant decât Vin Diesel cu păr. Totuși, trebuie să recunoaștem, acești bărbați arată pur și simplu, fabulos!