16 tunsori fermecătoare pentru păr scurt pentru cele ce urăsc aranjarea

Fiecare femeie visează la o tunsoare care va arăta mereu perfect. În același timp, este de dorit să fie foarte ușor de aranjat. Majoritatea femeilor aleg o tunsoare scurtă din aceste motive, dar unele opțiuni necesită totuși aranjare de zi cu zi. În material arătăm tunsori scurte care sunt foarte populare în rândul femeilor și, de asemenea, nu necesită coafare.

Bob elegant pentru părul scurt

Stiliștii din întreaga lume susțin că aproape fiecare a treia femeie vine cu o cerere de a-i face o tunsoare bob. Coafura este de fapt foarte spectaculoasă și destul de simplu de proiectat. Pe lângă forma elegantă, bob-ul nu necesită, practic sau deloc, aranjare. Un bob scurt va lua forma dorită după spălarea obișnuită a capului și uscarea părului. Pentru un look mai modern, doamnele își ciufulesc puțin părul cu mâinile.

Pixie – o tunsoare îndrăzneață pentru cele mai frumoase femei

Pixie este o tunsoare scurtă, dar în ciuda aspectului său inițial băiețel, creează totuși imaginea unei doamne foarte feminine și elegante. O tunsoare este iubită atât de domnișoarele tinere, cât și de cele mature, deoarece o tunsoare adaugă un șic și atractivitate deosebit fiecărei femei. Pixie are multe variante, iar bretonul este, de asemenea, selectat individual pentru tunsoare.

Principalul avantaj al unui pixie elegant este capacitatea de a nu-ți coafa părul. Atunci când proiectează un pixie, stiliștii folosesc o tehnică care permite părului să ia întotdeauna forma spectaculoasă necesară. Singurul dezavantaj al tunsorii este necesitatea de a regla constant lungimea, astfel încât să nu-și piardă aspectul inițial.

Kare – tunsoare feminină pentru toate timpurile

O tunsoare bob – kare este o modalitate ușoară de a crea cel mai feminin și luxos aspect pentru o doamnă. Femeile, dacă vor să-și schimbe imaginea, aleg exact această tunsoare. Dragostea pentru ea a apărut nu numai pe fundalul unei forme frumoase, ci și datorită stilizării ușoare. Un kare pe bucle drepte nu necesită deloc intervenția suplimentară a instrumentelor de styling, este suficient să pieptăni bine părul după spălare și coafura va fi gata. Dacă se dorește, o tunsoare poate fi întotdeauna aranjată într-un aspect mai spectaculos.

Tunsoarea poate fi foarte ușor de coafat. Opțiunile prezentate pot rezolva cu siguranță problema aranjărilor lungi de zi cu zi, dar există și alte opțiuni de coafură elegantă. Un stilist profesionist va putea întotdeauna să sugereze cea mai ideală tunsoare care poate îmbunătăți dramatic imaginea.