16 opțiuni uimitoare de vopsire a părului în nuanța „aur roz”

Părul auriu – roz este una dintre cele mai căutate culori și se transformă în culoarea de păr preferată a tuturor fashionistelor în acest sezon. Dacă ești gata să fii în centrul atenției, admirându-ți frumusețea, atunci cu siguranță trebuie să alegi această nuanță specială de păr! Suntem siguri că îți vei găsi nuanța de aur roz și asigură-te că îl vei contacta în curând pe stilistul tău pentru a-ți lua rămas bun de la culorile universale. Prin urmare, am decis să te ajutăm în acest sens și am pregătit o selecție cu opțiuni pentru această vopsire a părului uimitoare.

Nu este nici o nuanță rece dar și nici una super caldă. Deși rozul este adăugat pentru a neutraliza nuanța urâtă de galben ce apare după decolorarea părului, dacă optezi pentru o astfel de nuanță, fii sigură că vei uita de acel galben neplăcut pentru foarte mult timp.

În plus cu o astfel de culoare pe păr, vei reuși cu siguranță să ieși din tipare, dar nu vei arăta vulgar. Dimpotrivă, vei reuși să atragi priviri de admirație. Și poate la prima vedere pare a fi o nuanță îndrăzneanță, este de fapt una destul de calmă și echilibrată.

Sperăm că te-ai convins și tu cât de bine arată și de ce este în tendințe la moment. Încearcă și tu, cu siguranță nu vei regreta.