16 Modele fabuloase de unghii în culoarea bordo! Surprinzător de intense!

Nuanța manichiurii – un mic detaliu colorat în imaginea unei femei. 

Ți-ar plăcea să creezi o manichiură cu adevărat bogată și sofisticată pe mâinile tale? În această dorință te poate ajuta culoarea bordo, care împreună cu un design corespunzător, va arăta pur și simplu incredibil de frumos!

Dar cum să faci o manichiură de culoarea vișinii, astfel încât aceasta să arate cu adevărat grozav, completând adecvat imaginea ta? Se pare că acest lucru nu este chiar atât de complicat, deoarece meșterițele profesioniste știu să folosească componentele necesare, pentru a obține exact acea nuanță pe care dorești să o vezi pe unghiile tale.

Astfel, pentru doamnele care preferă o manichiură minimalistă, soluția ideală ar fi un french interesant în nuanțe bordo. În același timp, această culoare poate fi utilizată atât pentru acoperirea de bază, cât și pentru linia de creștere a unghiei.

Nu mai puțin interesantă va arăta pe unghiile tale tehnica Ombre sau Negative Space. Poți completa decorul cu strasuri, glitter sau folie.

Pentru cele care preferă o manichiură mai originală, experții le sugerează să se joace cu combinația de tehnici diferite. De exemplu, pe o manichiură bordo va arăta destul de neobișnuit forma de lună și french, combinate într-un singur design.

Și nu uita de desenele cu care poți diversifica ușor și interesant manichiura. Fie că alegi un imprimeu floral, figuri și linii geometrice, o inscripție mai specială sau niște modele abstracte, rezultatul va fi unul de efect.

Ce culoare frumoasă, profundă, intensă! Nu ezita să o aplici, cu siguranță o să-ți fie pe plac!