15 VEDETE care s-au îngrășat, dar nu le pasă !!!

În ciuda aparențelor, viața de vedetă nu este simplă. Aspectul fizic fiind esențial pentru ei. Și cum toată lumea stau cu ochii pe ele, vedetele încearcă să se mențină în formă: stau pe diete, petrec tot timpul liber în sala de sport.

Există însă vedete care sunt mai relaxate în privința greutății sale. Fie că au luat-o ca pe ceva normal, fie că au dorit să se îngrașe pentru un anumit rol, au preferat să se împace cu situația și nu și-au mai facut probleme despre ceea ce va scrie presa.

Nelly Furtado

Cântăreața sa schimbat mult față de cum arăta în primii ani ai carierii sale. Vârsta dar și problemele personale au lasat aprenta.

Christian Bale 

Se scrie că, greutatea lui Christian este influențată de rolurile pe care le jocă. De exemplu: în 2004 el a dat jos 54 de kg pentru rolul din filmul Mașinistul, apoi s-a îngrașat cu 45 kg pentru rolul din Batman.

Ana Seminovich

Artista mereu și-a etalat formele voluptoase. Ea a fost sportivă, practicând patinajul artistic. A început cariera în showbiz, în cadrul formației Blestiashie. Lupta cu kg nu a fost niciodată o problemă majoră, ea expunîndu-și cu plăcere formele voluptoase.

Ben Affleck 

Christina Aguilera

Cântăreața este un personaj controversat pe piața industriei muzicale. De la începutul carierei sale și până în prezent, s-a îngrașat cu peste 30 kg. Christina declară că triește o viață plină și că își apreciază formele pe care le-a dobândit.

Serghei Jukov

Eva Polina

John Travolta

Lolita Mileavskaia

Matthew Perry

Britney Spears

Brendan Fraser 

Aishwarya Rai

 

Steven Seagal 

Val Kilmer

Matt Damon