15 Sfaturi ca să arăți mai frumoasă în doar 10 zile! Rezultatul este vizibil aproape imediat!

Dacă vrei să îți aranjezi rapid aspectul, ține cont de câteva sfaturi esențiale. Acțiuni simple, dar rezultatul este vizibil aproape imediat!

1.Fă o vizită la stomatolog și tratează-ți dinții. Dacă nu ai probleme, optează pentru o curățare profesională.

2.Spală-te mai des pe dinți, după fiecare gustare, și nu doar dimineața și seara. Timp de 10 zile vei reuși să scapi de o parte din petele galbene de pe dinți, în plus îți vei împrospăta respirația.

3.Nu consuma alcool. Zece zile sunt suficiente pentru a înlătura consecințele unei petreceri, chiar dacă aceasta a fost ieri. Cearcănele de sub ochi vor dispărea. Vei observa că tenul tău arată mai sănătos.

4.Renunță la sare. Pentru început, nu mai cumpăra gustări sărate. Sarea reține apa în organism, din cauza aceasta apar umflăturile și pungile sub ochi.

5.În fiecare zi, întoarce-te acasă pe jos, astfel încât să mergi cu un ritm rapid timp de cel puțin 40 de minute. Dacă preferi să alergi, fă-o nu în sala de sport, ci la aer liber. Plimbările și aerul proaspăt îți îmbunătățesc culoarea pielii, un bronz ușor te va ajuta să ascunzi imperfecțiunile minore.

6.Începe să utilizezi șervețele de unică folosință pentru față în loc de prosop, mai ales dacă ai un ten problematic. După 10 zile vei observa schimbările pozitive.

7.Dormi câte 7-8 ore. Dacă nu poți dormi, stai culcat dar fără ca să te uiți la telefon sau să citești. Fă planuri, visează, numără oile, poți chiar să meditezi, doar lasă-ți creierul să se relaxeze și să se odihnească bine.

8.Începe să faci gimnastică. E clar, îți este lene, dar încearcă să-ți pui un scop pentru 10 zile. Vei observa diferența, apoi vei decide dacă să continui sau nu.

9.Începe să mănânci mai des. Împarte porțiile și mănâncă nu de trei sau patru ori, ci de șase – șapte. Cantitatea de mâncare va rămâne aceeași pe zi, dar după 10 zile vei observa că poți reduce porțiile, deoarece ai nevoie de mai puțină mâncare.

10.Fă o vizită neplanificată la coafor și schimbă-ți look-ul.

11.Repară, curăță și prelucrează toate perechile de pantofi, astfel încât să fie într-o stare perfectă.

12.Fă o curățenie generală, pentru a înlătura tot praful din toate colțurile. Va deveni mai ușor să respiri și va fi mai plăcut să dormi.

13.Dimineața, fă un duș rece pentru ca toate vasele sanguine și pielea să se trezească.

14.Începe să mergi cu spatele drept. Cumpără un corset sau un gadget special dacă nu poți rezista ziua întreagă cu o postură dreaptă.

15.Privește-te zilnic în oglindă. Iubește-te pe tine însuți și demonstrează acest lucru, având grijă în fiecare zi de corpul tău!