15 produse dietetice care îngrașă

Ți-ai creat un meniu inteligent, consultând lista celor mai dietetice produse. Ai luat totul în considerație: proteine, grăsimi, vitamine, minerale… Dar să știi: printre produsele sănătoase și gustoase se ascund inamici sub acoperire!

5654[1]

1. Ananas.

Da, el are multe substanțe care combat grăsimea. Și vitaminele merg direct în sânge! Dar la zahăr te-ai gândit? Ai mâncat ananas, ai primit o furtună de insulină, și imediat ai transformat zahărul în grăsimi. Hop!

2. Salatele.

”Mănânc doar o salată” – sunt cuvintele tale la cafenea sau la o zi de naștere? Aha. Cezar are un sos care conține muuulte grăsimi și bucăți de pâine albă. În rezultat, cina ta dietetică este o bombă calorică!

3. Iaurt.

Într-un pahar sunt cam 3 linguri de zahăr. Nu știai? Da, în cel natural, fără adausuri este mai puțin. Dar tu pui în el bucăți de fructe și pomușoare, nu-i așa?

4. Аvocado.

Numai folos. Antioxidanți, vitamine, grăsimi bune… Și 350 de calorii la 100 de grame. Este mai mult decât în carnea de porc!

5. Smoothie

Fructele (zahăr), sirop (zahăr), înghețată (zahăr), iaurt (zahăr!!) … Deci dacă slăbești, smoothie-ul tău trebuie să fie făcut din rădăcini de țelină, castravete și gheață. Gata.

6. Brânză.

Nu ne vine să credem ochilor, dar ultimele studii au demonstrat că consumul regulat de brânză duce la celulită! Din cauza lactozei! Așa că fii atentă!

7. Ciocolată neagră.

Știi că ciocolata cu lapte nu este un lucru bun, iar cea neagră este un produs aristocratic și inofensiv. Ha-ha. 546 calorii la 100 de grame. În unt sunt 600. Normal?

8. Cafea.

Dacă ai putere de voință să bei doar cafea neagră, fără zahăr și lapte, ești eroul nostru! O porție medie de cafea are 400 de calorii și este ca o farfurie de paste cu cașcaval!

9. Sucuri fresh.

Un pahar de suc de portocale se face din 4-5 portocale. De mere din 6 mere. Nu vrei să știi cât zahăr se ascunde în ele.

10. Omletă.

Albușul de ou este baza formării masei musculare, îți spune antrenorul. Și are dreptate! Dar când pregătești omleta, pui și șuncă și cașcaval. Și îți iese o bombă calorică!

11. Сașcaval.

Fratele mai mic al brânzei, dar spre deosebire de rude conține 40%  grăsime la fiecare 100 de grame. Cel degresat este la fel de caloric.

Dacă totuși nu poți renunța la cașcaval, limitează-te la 100 de grame de cașcaval și optează pentru produsele din lapte de capră.

12. Vin.

Chiar și cel sec. Într-un pahar sunt mai mult de 100 de calorii. Ai băut o sticlă în două cu prietena? Fiecare a luat cam 250 de calorii. Dacă ai combinat cu un desert, cu cașcaval sau fructe…Parcă nu ai mâncat nimic, dar cântarul arată cifre prea mari…

13. Sushi

Japonezele și chinezoaicele sunt atât de suple! Pentru că mănâncă pește, orez și salată. Asta vei găsi în articolele despre dietele orientale. Uită.

În sushi care se fac la noi, peștele nu este crud, ci sărat sau înăbușit. Peștele sărat și orezul rețin apa din organism. Și dacă mai combini cu sos de soia e clar.

14. Fructele uscate

Sunt mai rele decât cele proaspete de 6 ori. Pentru că sunt calorice și se mănâncă ca semințele!

15. Brânza tofu

Brânza tofu conține 60 de calorii la 100 de grame, și are proprietăți secrete: tofu absoarbe toată grăsimea din toate produsele pe care le-ai folosit. Și se digeră lent, pentru a se așeza cât mai uniform pe coapsele tale.