15 paltoane moderne și culorile actuale pentru acest sezon

Una dintre tendințele importante din această toamnă este paltonul. În vogă sunt atât modelele clasice, cât și cele oversize etc., în acest articol, am selectat culorile favorite ale acestui sezon și multe ținute moderne.

Paltonul e o piesă vestimentară versatilă, îl putem asorta cu o pereche de blugi, cu o fustă de tip creion sau cu un costum, iar pentru un stil romantic, putem alege și o rochie.

Material și textură

Pentru sezonul rece e recomandat să alegem un palton dintr-un material mai gros, dar moale și plăcut la atingere, accentul pe talie (un cordon sau c-o centură) va evidenția feminitatea și senzualitatea siluetei.

Sunt recomandate câteva materii precum: tartan, lână de alpaca, elemente decorative și inserții din catifea etc.

Gama cromatică, desene și imprimeuri

Pentru toamnă, carourile sunt unul dintre cele mai actuale și moderne imprimeuri. Acest imprimeu clasic oferă un look cool orcărei ținute, îl puteți asorta cu helănci, fuste midi, pantaloni largi sau alte haine monocrome. Stiliștii au selectat culorile actuale pentru acest sezon:

1. Culorile și nuanțele de nude (nuanțele de bej, crem etc.)

2. Galbenul aprins

3. Culoarea muștarului

4. Nuanțele de verde (de la cele deschise, până la cele mai închise și dense)

5. Culorile gri și negru

6. Nuanțele maroului

Aceste culori și nuanțe se combină armonios cu altele, formând un asamblu perfect atât pentru plimbările de zi, cât și pentru cele de seară. Culorile calde (galben, maro, culoarea muștarului etc.) se potrivesc perfect pentru femeile cu tenul cald și închis la culoare, iar pentru cele cu tipul rece de piele – nuanțele de bej, crem etc.

Aceste imprimeuri, culori și nuanțe sunt actuale-n acest an, unele sunt clasice, de aceea merită să investiți într-un palton de calitate cu aceste culori.