15 modele de manichiură originale și creative

Cuvîntul manichiură pentru majoritatea dintre noi provoacă o varietate de asociații. Pentru unele acestea sunt unghii bine îngrijite de formă clasică, acoperite cu nunațe pastelate, pentru altele designul de pe unghii este o modalitate de auto-exprimare și o mare oportunitate pentru manifestarea abilităților lor creative.

Un aspec neobișnuit pentru manichiura dumneavoastră este creat de bijuteriile care vor fi adăugate la nuanța de bază a manichiure. Culoarea startului decorativ este selectată cât mai luminoasă și saturată posibil. Culorile pastelate și bazele transparente sunt relative aici, cu excepția ca bază sau strat de acoperire.

Dacă se cunoaste aproape totul despre paleta de culori pastelate sau manichiura french, atunci nu este dificil să găsiți ceva nou despre designul creativ și neobișnuit. În cadrul articolului dat vom oferi cele mai creative și originale idei de manichiura neobișnuită, provocatoare pentru fiecare zi și pentru evenimente speciale.

Culoarea albă de zăpadă nu va întâlni concurenți în calea sa. Popularitatea sa fiind urmărită și în noul sezon. Manichiura albă este ușor de privit.

 

 

Manichiura este cea ma accesibilă și simplă decoraței pe care femeia și-o poate permite. Varietatea de culori vă permite să faceți acest lucru repetat.

Principala tendință a anului este simplitatea și naturalețea combinată cu un decor. Ca decor pentru unghii pot fi folosite pietrele sau sclipiciurile, important e să nu fie exagerat, iar desenul să fie aplicat pe una sau două unghii.

Elementele metalice strălucitoare au revenit în acest sezon. Manichiura în nunațe metalice este uimitoare.

Manichiura noastră poate arăta uimitor doar ținând cont de elementele cu care îmbrăcăm și de stilul adoptat.