15 lucrări uimitoare: folosește buzele în loc de pânză

Vlada Haggerty este o makeup artistă de origine ucraineană, stabilită în Los Angeles. Ea este populară pentru abilitățile sale uimitoare de a transforma buzele într-o operă de artă. Într-un interviu pentru DeMilked, Vlada ne-a povestit că a început să-și folosească buzele pe post de pânză în urmă cu aproximativ 7 ani. „Nu cunoșteam niciun fotograf sau model la acea vreme pentru că eram încă nouă în oraș, așa că de necesitate, am decis să fac totul singură”, a spus ea.

#1

Vlada a mai spus: „Am iubit machiajul de când eram mică. Obișnuiam să mă joc cu machiajul mamei mele tot timpul. Machiajul a devenit pasiunea mea când aveam 20 de ani.”

#2

„La început, am vrut să învăț cum să -mi fac machiajul propriu, dar apoi a devenit repede o rutină. Ochii mei sunt foarte sensibili și din acest motiv, nu îmi place să port un makeup care accentuează ochii, dar în schimb pot petrece ore în șir pictându-mi buzele fără niciun disconfort. În plus, la acea vreme, era un domeniu nou în care erau atât de multe lucruri care așteptau să fie explorate în mod creativ”, a adăugat ea.

#3

Vlada reprezintă în mod clar un maestru al artei buzelor, cu un portofoliu de look-uri demne de păstrat în muzeu.

#4

În ciuda provocărilor de care a mai avut parte în drumul său spre succes, acum, Vlada își poate împărtăși munca cu peste 600 000 de urmăritori pe Instagram. Dar drumul spre succes nu a fost deloc ușor. Ea și-a început cariera la școala de machiaj din Kiev, înainte de ase muta în SUA în noiembrie 2012.

#5

Fiecare postare de pe contul său de Instagram primește sute de comentarii de susținere și apreciere din partea fanilor săi.

#6

Fiecare lucrare își are propriul stil, având adesea luciu metalic, paiete strălucitoare și pietre prețioase orbitoare.

#7

Un alt exemplu fermecător în vedeți mai jos.

#8

Toate lucrările ei sunt inspirate din natură și viața cotidiană.

#9

Grădina bunicii acum arată altfel.

#10

Încă un exemplu orbitor de frumos.

#11

Negru – mereu actual.

#12

Buze de-a dreptul arzătoare.

#13

Verdele nu poate arăta mai frumos altfel.

#14

Peștișorul de aur la fel și-a regăsit locul în operele Vladei.

#15

Un altfel de curcubeu.

Acum, datorită iscusinței sale, Vlada a reușit să construiască parteneriate cu companii de top precum Smashbox.