15 indicii că prietena ta exagerează cu antrenamentele de dezvoltare personală

Nimeni nu pune la îndoială faptul că în lume sunt traninguri folositoare. Dar sunt unele persoane care iau prea mult în considerație tot ce se vorbește acolo și încearcă să-și eclipseze viața de aceste deprinderi. Iată 15 metode că creșterea personală nu duce unde trebuie.

iD2YXyATRLs[1]

1. Nu înțelege de ce oamenii se enervează când ea spune: ”Eu te-am auzit”.

Nu se știe de ce antrenorii, care cresc comunicatori adoră această expresie.

2. Rostește prea des numele oamenilor

Vezi că Lena, chiar dacă Lena a spus  că sunetul, Lena și propria ei părere, este cel mai plăcut om, Lena nu vrea nimic.

3. Nu poartă lenjerie nici când e frig afară.

Cum altfel va atrage energia? Și energia ei feminină cum să iasă în afară?

4. Folosește prea multe litere mari

Pentru că totul în viața ei este foarte important.

5. Preconizează să treacă la dieta din fericire, energie solară și iubire.

Pentru că All you Need is Love și bunul Univers așteaptă când vei deschide gura, pentru a-ți introduce substanțe nutritive.

6. Fără să clipească folosește cuvinte pe care nu le înțelege.

Orice poate să pară științific dacă știi să faci o față serioasă.

7. Își schimbă sistemul de valori mai des decât periuța de dinți

Astăzi este o femeie împlinită cu un eu bine definit, mâine merge în clanul femeilor depravate, apoi îți povestește despre In și Ian.

8. Merge la antrenament cu orice ocazie

Ești sătul de lucru? Iată un traning pentru adevărații lideri. Acolo vei găsi răspuns la toate problemele tale.

Alivia-wilde-01-1800x28801[1]

9. Scrie scrisori vaginului și altor organe

Pentru că o personalitate iluminată trebuie să trăiască în armonie cu corpul ei. În concluzie, o discuție cu un rinichi, nu este chiar așa rău.

10. În ea este o zeiță

Chiar și în forma cea mai complicată, zeițele au nume, cu ele poți vorbi. Ele nu pot fi contrazise, pentru că ele singure știu totul și pot să-ți ofere sfaturi fără ca să le ceri.

11.Trăiește bine. Adică mănâncă.

După ce plătește pentru apartament-telefon-internet, jumătate din banii care îi rămân îi cheltuiește pentru icre roșii, pentru a trăi ca o adevărată doamnă și pentru a atrage bogăția.

12. Poartă antrenamentul cu ea.

Poți scoate omul din antrenament, dar antrenamentul din om niciodată. El la Iluminați este mereu pregătit. Așa că încearcă să îl folosească de fiecare dată când se află în compania oamenilor simpli.

13. Știe adevărul adevărat.

Și nu se jenează să-l spună, chiar dacă oamenii care îl aud fug de el.

14. Își intră prea tare în rol.

Situația amoroasă este o experiență prețioasă, care trebuie analizată și păstrată. De aceea, dacă pe picior îți va cădea o cărămidă, Iluminata te va bombarda cu întrebări: ”Ce simți în starea asta? Cum reacționează piciorul tău la această stare? Ce i-ai spune cărămizii?”.

Любое состояние – бесценный опыт, который надо разбирать, анализировать и сохранять. Поэтому если тебе на ногу упадет кирпич, Просветленная накинется на тебя с вопросами: “Что ты чувствуешь в этом состоянии? Как твоя нога реагирует на него? Что бы ты сказала кирпичу?” – даже если ты прям сейчас высказываешь ему все наболевшее без купюр.

15. Scrie o carte.

La un moment dat dezvoltarea personalității este atât de evidentă, că este practic imposibil să nu o exteriorizezi. Atunci eul trece limitele și începe să scrie propria poveste despre cum a reușit să se schimbe și să-și atingă scopurile. Bingo! Acum poate începe propriul traning.