15 idei de nuanțe impresionante și la modă pentru femeile cu părul blond

Culoarea blondă a părului este cea mai strălucitoare și mai elegantă pe care o poate avea o femeie. Aproape fiecare femeie, cred că și-a dorit în viața ei să se vopsească într-o nuanță deschisă. Dar decizia trebuie să fie chibzuită, deoarece blondul trebuie îngrijit constant. De asemenea, merită subliniat faptul că există mai mult decât suficiente nuanțe deschise, ceea ce înseamnă că o femeie cu orice tip de culoare la păr poate deveni blondă.

Nuanțele blonde

Blondul are o mulțime de nuanțe. Nu numai nuanțele de platină sau alb pur, dar include și tonuri naturale plăcute care contrastează cu pielea închisă și deschisă. Nu uitați nici de diferitele tehnici de colorare la modă care sunt, de asemenea, utilizate în mod activ în colorarea părului blond.

Blond platinat

Nuanța platinei va fi în vârful popularității. Dacă blondele de mai devreme preferau nuanțe calde, acum tot mai multe fete aleg platina rece.

Blond perlat

O tendință populară care arată foarte frumos pe femeile care au piele deschisă și ochi albaștri. Notele strălucitoare de blond subliniază un aspect bine îngrijit și o stare sănătoasă a părului.

Blond caramel

O nuanță caldă și bogată de blond, care se potrivește blondelor cu ochi căprui și piele întunecată. Această nuanță este cel mai bine combinată cu nuanțe de nisip, bej, miere și nu este recomandat să o combinați cu maro deschis, blond deschis sau sidef.

Tehnici populare de colorare

Stiliștii oferă următoarele tendințe la moda pentru colorarea profesională pentru blonde. Acestea garantează că doamna va putea alege culoarea în dependență de culoarea ochilor, tipul de culoare a pielii și stilul de viață. Un alt plus al acestor tehnici este că nu trebuie să ai grijă de părul tău și nu trebuie să ajustezi prea des culoarea.

Californian Highlights

Este o tehnică de colorare zonală a șuvițelor și presupune o iluminare moale, nu profundă, a părului. Evidențierea californiană pare atractivă și blândă. Puteți folosi o combinație între o nuanță ultra-deschisă și un subton deschis bogat.

Blorange

O altă opțiune pentru colorarea zonală foarte fină. Potrivit pentru doamnele cu ochi albaștri și piele deschisă. Este o combinație de nuanțe blonde, portocalii sau roz.

Blonding

Colorarea moale, care a devenit una dintre cele mai populare tehnici de evidențiere în ultimii ani. Cu ajutorul blondina-ului puteți crea o imagine strălucitoare și atractivă.

Ombre

Tendință la modă de vopsire blondă profesionistă. Stiliștii recomandă utilizarea nuanțelor naturale de blond cu aceasta colorare. De exemplu, poți folosi o combinație spectaculoasă de nuanțe blonde moi și maro deschis, cu o tranziție lină de la tonurile cele mai deschise la cele mai închise. O nuanță de nisip sau pastel arată grozav în tandem cu un subton moale de castan.

Dacă visezi să devii blondă, atunci nu ar trebui să te oprești. Industria de vopsire a făcut un pas înainte, atât de multe tehnici au devenit incredibil de blânde cu orice structură a părului. Dintre nuanțele de blond, poți alege subtonul care îți subliniază cel mai bine trăsăturile naturale.

Ce culoare preferi? Descrieți tehnica în comentarii.

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenelor tale!