15 cele mai frumoase evreice din lume

Evreicele încă din cele mai vechi timpuri au fost apreciate pentru frumusețea lor. Datorită istoriei bogate a acestui popor, exteriorul evreicelor este foarte divers – printre ele nu sunt doar brunete focoase ci și blonde naturale.

Mila Kunis

1[1]

Actriță americană. S-a născut în Cernăuți, Ucraina, într-o familie de evrei. În anul 1991 familia ei a emigrat în SUA și s-a stabilit în Los-Angeles.

Amanda Pitt

2[1]

Actriță americană. Amanda Pitt s-a căsătorit cu un scenarist american de proveniență evreiască.

Rachel Weisz

3[4]

S-a născut în Londra, la 7 martie 1970. Tatăl ei era evreu de naționalitate, născut în Austria, iar mama sa s-a născut la Viena. Edith Ruth nu era evreică purtă, pentru că avea și rădăcini italiene.

Gwen Paltrow

4[1]Actriță americană. Tatăl ei erau evreu. Mama – nemțoaică. Gwen se consideră evreică și își educă copiii în tradițiile iudaismului, chiar dacă tatăl acestora este creștin.

Jennifer Connelly

5[1]

Actriță americană. Tatăl ei este catolic cu rădăcini irlandeze și norvegiene, iar mama-evreică.

Goldie Hawn

6[1]Actriță americană, producător, regizor. S-a născut la 21 noiembrie 1945 în Washington. Mama ei era evreică și o educa în tradițiile iudaismului.

Maya Plisețkaya

7[1]

Balerină sovietică. S-a născut la 20 noiembrie 1925 la Moscova într-o familie de evrei.

Sarah Michelle Gellar

8[1]

Actriță americană. Părinții ei sunt evrei, dar nu respectă tradițiile iudaismului. Sarah nu este adepta niciunei religii.

Scarlett Johansson
9[1]

Cântăreață și actriță americană. Tatăl său este danez, iar mama -evreică. Scartlett se consideră evreică, și marchează sărbătorile induse.

Gali Gadot
10[1]

Actriță și model în Israle. Să născut la 30 aprilie 1985. Părinții ei sunt evrei, născuți în Israel.

Natali Portman
11[1]Actriță americană. S-a născut în Ierusalim la 9 iunie 1981 într-o familie de evrei. Natali are dublă cetățenie: americană și israeliană.

Tamara Gverțiteli
12[1]

Cântăreață, actriță, compozitoare din Georgia. Mama ei era evreică.

Elizabeth Taylor

13[1]

S-a născut la 27 februarie 1932 în Londra. Părinții ei erau americani care munceau în Anglia. Tatăl ei avea rădăcini evreiești, iar mama sa elvețiene.

Lili Palmer

14[1]

Actriță germană. S-a născut în Polonia la 24 mai 1914.

Marylin Monroe

15[1]

Cântăreață și actriță americană. Tatăl său este necunoscut, iar mama sa avea rădăcini irlandeze. Marylin Monroe a acceptat iudaismul în anul 1956.