14 ținute moderne cum să purtăm pantalonii largi

Pantalonii largi sunt o nouă tendință din acest sezon. În teorie, acest tip de pantaloni, spre deosebire de cei skinny, se potrivesc oricui și oricărui tip de siluetă, aceștia ne ajută să ascundem unele imperfecțiuni și să accentuăm feminitatea corpului.

Cum să alegem forma corectă?

Putem purta pantalonii de lungime standard sau cei mai scurți, toamna este anotimpul perfect pentru al doilea tip, deoarece se potrivesc ideal cu pantofii loafers, tenișii, adidașii, botinele etc., dacă alegem pantalonii lungi, atunci terminația lor trebuie să fie la jumătatea tocului (dacă avem botine sau pantofi cu toc) sau până la pământ (dacă încălțămintea e cu talpă joasă).

Pantalonii largi trebuie asortați corect, iar principala regulă – două haine supradimensionate într-o ținută e o combinație periculoasă. Dacă femeile înalte au o siluetă subțire, atunci pot combina pantalonii cu un sacou sau pulover de tip oversize, această îmbinare nu este recomandă pentru femeile de statură mică.

Cămășile și bluzele

Bluzele și cămășile-n stil clasic se potrivesc perfect cu pantalonii largi, pentru un outfit armonios se recomandă accentuarea talie cu o centură, iar pentru o ținută mai interesantă, puteți selecta culorile în contrast.

Cu pulover

Una dintre cele mai ușoare combinații – un pulover și-o pereche de pantaloni largi, pare o ținută de zi confortabilă și simplă, dar un look imecabil vă este asigurat.

Pentru un outfit spectaculos selectați culorile aprinse, dacă doriți să accentuați talia, atunci puneți partea de jos a puloverului în pantaloni.

Cu sacoul

O combinație clasică, selectați modelul de sacou după tipul dumneavoastră de siluetă, iar pentru un outfit senzațional optați pentru culorile aprinse.

Pantalonii largi pot fi combinați cu mai multe tipuri de sacouri, putem alege un sacou scurt, asortat cu un top sau o bluză scurtă, dar putem alege și un sacou lung, iar pentru a accentua formele siluetei, evidențiem talia cu o curea.

Cu geaca

Geaca din piele se potrivește perfect la acest tip de pantaloni, outfit-ul arată impecabil pentru o plimbare cu prietenii.

Pantalonii largi pot fi purtați și cu gecile bufante, dar această combinație este recomandă pentru fetele înalte și suple.

Cu paltonul

O combinație clasică dintre un pardesiu sau palton cu o pereche de pantaloni largi arată luxos și elegant. Putem alege atât un palton scurt, cât și unul lung, iar pentru a sublinia feminitatea și grația unui corp, optăm pentru o centură în zona taliei.

Această combinație poate fi purtată atât cu botine sau pantofi cu toc, cât și cu teniși sau ghete, încălțămintea aleasă depinde de stilul pe care-l aveți, pentru o ținută de birou, este recomandată încălțămintea cu toc.