13 ținute simple și armonioase cu blugii slouchy – trendul anului

Printre ultimele tendințe ale acestui an sunt blugii slouchy, perechea perfectă de jeanși cu care poți compune ținute confortabile și armonioase de zi. Vă prezentăm câteva idei și ținute interesante cu acest articol vestimentar.

Acest tip de blugi se combină armonios cu un pulover scurt, iar ținuta e completată cu o pereche de sandale în stil minimalist.

Pentru o zi răcoroasă de toamnă, acest outfit se potrivește perfect. Combinația dintre o pereche de pantaloni albi și-un pulover crem este reușită prin accesorizarea perfectă dintre centura neagră și bocancii negri cu șireturi.

Un palton bej tip oversize, un tricou alb cu un imprimeu interesant, o pereche de teniși albi și blugii slouchy constituie o ținută impecabilă până la cele mai mici detalii.

Jeanșii slouchy pot fi asortați cu un tricou și o pereche de ciocate, partea complicată și finală a ținutei sunt accesoriile, acestea pot fi în stil minimalist pentru a accentua simplitatea și originalitatea ținutei.

Un sacou bej și lung cu umeri bufanți, un maiou sau tricou alb, blugii slouchy și o pereche de pantofi cu vârf ascuțit – outfitul ideal pentru amatoarele stilului minimalist.

Acești blugi pot fi combinați ușor cu o cămașă albă, un pulover caramel tip oversize și o curea. Un look interesant și armonios este gata în câțiva pași simpli.

Un outfit elegant poate fi făcut din câteva piese simple din garderoba oricărei fashioniste.

O ținută street style poate fi ușor alcătuită doar din trei piese: un pulover larg, jeanșii slouchy și o pereche de botine cu vârful ascuțit și toc.

Blugii slouchy asortați cu o cămașă-n carouri, un tricou alb și bocanci cu talpă masivă arată grozav, această ținută puteți s-o purtați la o plimbare prin oraș sau la o întâlinire cu prietenii.

Stiliștii recomandă să purtați pantalonii slouchy bej cu o geacă din piele (piesa de bază din orice garderobă), un tricou alb oversize și o pereche de botine cu vârf ascuțit.

În ultimul look pentru blugii slouchy, este prezentată o ținută în culori deshise, iar accentul de culoare este redat prin accesoriile verzi și o jachetă oversize colorată.