13 reguli dure pentru femei!

e3846f2d-ae4f-41d1-a5c6-f89c6e032e3c

Noi suntem urmasii generatiei „rabdatoare”. Asa au fost invatate mamele noastre de catre bunice, iar mamele tot in acelasi duh ne-au invatat si pe noi. Cu toate ca noi suntem generatia care a reusit sa simta gustul libertati din plin.

Noi parca ne-am afla intre doua focuri. De aceea e mult mai simplu sa ne prefacem slabe, sa ne ascundem sub masa si sa ne eliberam de obligatii suplimentare. Tocmai de aceea majoritatea femeilor contemporane in raport cu barbatii, se victimizeaza.

Fiecare din noi e capabila sa tine in mainele sale slabe si subtiri o lume intreaga. Acest lucru inseamna o stiinta intreaga – sa fii pe de o parte usor de ranit, gingasa si firava, iar pe de alta parte sa poti sa iti conduci viata ta.

Aceste 13 reguli dure de viata pentru femei sunt de la politicianul si publicista Irina Hakamadi.

1.Cel mai important e ca odata pentru totdeauna sa tii minte: print pe cal alb – e o inchipuire. Nimeni nu e obligat sa te faca fericita. Cu timpul orice barbat se satura sa iti asculte scincelile si plingerile tale. De aceea trebuie sa te concentrezi nu pe cautarea unui barbat, ci in realizarea visurilor tale.

2.Samuraii aveau un asa principiu  filosofic: sa mori devereme. In razboi asa era – cistiga acel samurai care murea primul. De aceea implica-te in orice lupta cu curaj, fara a ezita!

3.Cind cineva imi spune: „Irina esti stupida”, ii raspund: „Da, sunt de acord”. Dar de fapt merg mai departe si fac ceea ce socot ca e necesar. Niciodata nu va opriti sa demonstrati ceva. Mai ales in colectiv de barbati.

4.Pentru a construi o relatie armonioasa cu oricine, trebuie intii sa atingi armonia ta interioara si sa te iubesti pe tine insuti.

5.Ce sa fac? Invatate sa visezi, sa iti pui in fata ta scopuri inalte si sa mergi catre ele. Primind astfel placere nu de la rezultatul final ci din procesul insusi.

6.Femeia-racheta, adica aceea care e intotdeauna prima, realizaindu-si scopurile si visurile, va fi apreciata intotdeauna de un barbat intelept.

7.Femeia care e capabila sa se dezvolte armonios si sa combine in sine inceputuri feminine si masculine, care va folosi orice din lumea inconjuratoare pentru realizarea sa, va deveni o femeie unica. O astfel de femei a fost Coco Shanell.

8.Barbatul nu trebuie sa fie tot universul nostru, ci doar o parte din el.

9.Totdeauna invata. Astfel vei fi pregatita pentru vremuri mai grele.

10.Atunci cind faci cunostinta cu un barbat trebuie sa poti sa te exprimi destept, iar apoi sa te prefaci intr-o proasta. E important sa stii sa treci de la o stare la alta intr-un mod diplomatic. Barbatii sunt timizi de felul lor, tot timpul le este frica de ceva. De aceea e bine sa fii imprevizibila.

11.Pentru ati atinge succesul, banii sunt pe loc secundar. Iti trebuie exact atitia bani, ca sa poti sa iti realizezi ideile tale si ca sa nu te trezesti zilnic cu gindul ca vei muri de foame, si ca nu-ti iubesti lucrul.

12.Nu te teme sa fii in disperare. Cazi cit mai jos. Caci intr-un moment te vei satura de starea data si iti vei zice: viata merge mai departe! Eu nu am murit, soarele straluceste! Totul este bine! Si te vei scula si vei merge mai departe.

13.Soarta e ca un leu. Daca te temi, ea te va ataca, iar daca nu vei avea frica, atunci ea va coti intr-acolo unde vei vrea tu.

Cit e de greu sa fii femeie, dar aceste sfaturi in momentele necesare iti pot fi de mare ajutor!