13 outfit-uri moderne pentru femeile de la 40 de ani

Multe doamne, după vârsta de 40 de ani, refuză să mai poarte hainele mulate, culorile aprinse sau fustele scurte, însă dacă vom purta doar culori clasice, ținutele vor fi plictisitoare și lipsite de viață, noi am selectat câteva idei care le îmbină pe acestea, fără să depășească limita.

1. Portocaliu

O fustă în carouri mari poate părea banală, dar culoarea aprinsă îi oferă curajul și senzualitatea potrivită, fusta midi cu croiala dreaptă este combinată cu un pulover de tip oversize, iar imprimeul acestuia împreună cu accesoriile susțin ideea de culoare a fustei.

2. Dungile colorate

Încă un exemplu – o fustă colorată cu dungi orizontale și veriticale, paietele colorate sunt combinate perfect cu un hanorac gri și o pereche de botine din piele neagră.

3. Fusta cu imprimeu original

Un pulover mov cu o geantă de aceeași culoare aduc doza necesară de strălucire unei fuste albe, aceasta are un imprimeu interesant, iar tăietura îi oferă ținutei o notă de senzualitate. La acest outfit uimitor, sunt alese o pereche de cizme lungi cu toc și o cămașă albă, cizmele roșii se combină cu culoarea imprimeului, iar cămașa îi oferă o continuitate fustei prin culoarea sa.

4. Încălțămintea colorată

Dacă nu doriți să purtați haine colorate, atunci puteți opta pentru o pereche de cizme roșii, acestea vor face orice ținută să pară mai interesantă și feminină.

5. Fustele mini

Aceste fuste li se potrivesc femeilor curajoase care au o siluetă de invidiat. Fusta roz are o tăietură asimetrică și este asortată cu un pulover portocaliu, iar căciula și cizmele bordo îi oferă outfit-ului o doză de eleganță și grație.

6. Roz și bej

O ținută gingașă și feminină alcătuită doar din câteva piese vestimentare precum: o fustă midi plisată, un pulover bej, un palton roz și-o căciulă de aceeași culoare, o pereche de cizme maro și adăugarea unor accesorii interesante.

7. Rochia roșie

Un outfit foarte simplu cu unele piese din garderoba fiecăreia, rochia roșie (ușor asimetrică în partea de jos) asortată la o geantă de aceeași culoare, iar dresurile negre sunt completate de o pereche de cizme lungi.

8. Albastru metalic

O pereche de pantaloni largi și drepți sunt completați de puloverul cu ornamente interesante, iar culoarea albastră a pantalonilor este în armonie perfectă cu geanta cafenie.

9. Pantalonii galbeni

Pantalonii galbeni cu croiala dreaptă împreună cu o helancă și-un palton gri formează o ținută interesantă și perfectă pentru o plimbare sau o ieșire la cafea. Outfit-ul este completat cu o pereche de bocanci cu blană și o eșarfă pe care se regăsesc culorile din ținută.

10. Outfit-ul gingaș

Această ținută e pentru doamnele ce adoră culorile rafinate, acest look poate fi purtat și cu o pereche de ghete sau cizme, în zilele reci de toamnă.

11. Griul și nuanțele sale

La o pereche de pantaloni gri, adăugăm un pulover oversize gros și un palton de aceeași culoare. Restul accesoriilor completează impecabil ținuta oferindu-i doza de șic necesară.

12. Paltonul în carouri

Un outfit simplu dintr-o pereche de blugi și pulover, va arăta mai interesant dacă-i adăugăm un palton în carouri mari și o pereche de botine albe.

13. Blugii mom

Acest tip de pantaloni sunt un noul trend al sezonului, aici ei sunt completați de un tricou mulat alb, un sacou bej și lung, o centură maro cu o geantă de aceași culoare, iar punctul final – pantofii albi stiletto.