13 modele de tunsori scurte pe care doar femeile de succes le aleg

Decizia pentru ați face o tunsoare scurtă poate fi foarte dificilă. Femeile sunt obișnuite cu faptul că numai buclele lungi și groase le pot sublinia atractivitatea. Dar vremurile se schimbă, acum principalul semn al unei femei de succes este o tunsoare scurtă și elegantă.

Tunsoare bob strălucitoare

Tunsoarea Bob are multe calități pozitive. Pe lângă un aspect atractiv, volum spectaculos și versatilitate, este de remarcat și varietatea coafurilor pe care le poți face. Datorită acestui fapt, o tunsoare poate fi aleasă pentru evidențierea trăsăturilor faciale ale unei doamne. Fiecare fashionista care decide să aleagă o tunsoare bob va putea arăta lumii întregi gustul ei perfect, imaginea bine îngrijită și succesul.

Tunsoare scurtă îndrăzneață asimetrică

Tunsorile scurte asimetrice au un efect magic. Dacă unei femei îi lipsește încrederea în frumusețea ei sau dacă pe fața ei predomină schimbările legate de vârstă, atunci datorită asimetriei, toate aceste probleme vor dispărea de la sine. Aranjarea corectă a unei tunsori asimetrice te va face să arăți nu numai o doamnă de succes, ci și o fashionistă luxoasă și feminină.

Tunsoare pixie perfectă

Pixie este o opțiune câștigătoare pentru o tunsoare scurtă. Unele doamne consideră că pixie este o coafură inutil de scurtă, cu trăsături masculine. De fapt, un pixie perfect creat va fi capabil să întinerească imaginea și să-i adauge un plus de atractivitatea unei doamne. Da, doar o tunsoare atât de scurtă te va face cea mai interesantă doamnă în ochii unui bărbat. Și, desigur, principalul plus al unui pixie fără cusur este că ea creează imaginea unei doamne cochete care este 100% sigură de irezistibilitatea ei.

Tunsoare paj

Doamnele solide, atunci când aleg tunsori, se bazează ca acestea să arate corecte și atrăgătoare. Doar tunsoarea paj scurtă este ideală pentru aceste calități. Forma rotunjită, bretonul gros și lungimea scurtă dau impresia că aceasta este o femeie care a realizat multe în viață. În plus, tunsoarea este și foarte ușor de coafat. Secretul acestei tunsori este că șuvițele de păr se află în direcția corectă și nu își schimbă forma pentru o lungă perioadă de timp.

Femeile de succes aleg tunsori elegante și interesante. De asemenea, important pentru ele este faptul că aceasta să fie ușor de coafat. Tunsorile scurte au toate calitățile necesare. Dacă doriți să creați o imagine a unei doamne solide și de succes, ar trebui să acordați atenție tunsorilor enumerate în articolul nostru.

Pe tine ce tunsoare pentru o femeie de succes te interesează? Povestește-ne despre asta în comentarii!

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenelor tale!