12 tunsori la modă, potrivite pentru femeile cu față ovală

Pentru femeile cu o față de tip ovală sunt potrivite aproape toate tunsorile și coafurile. Este necesar doar să țineți cont de vârsta și starea părului și veți deveni proprietara celei mai stilate coafuri. Lungimea ideală a părului pentru femeile cu fața ovală este lungimea medie. Să aruncăm o privire mai atentă la ce tunsori oferă stiliștii doamnelor cu un tip de față ovală în acest sezon.

Tunsoare de tip carre alungit

Avantajele neîndoielnice ale acestei tunsori pot fi considerate capacitatea de a ajusta trăsăturile feței, de a ascunde obrajii și urechile de ochii celorlalți. Această coafură va sublinia frumusețea feței unei femei, subliniind pomeții și bărbia. Un bob alungit face o femeie cu o față ovală – feminină și atractivă. Aranjarea simplă va sublinia doar particularitatea acestei tunsori.

Tunsoare de tip cascadă elegantă

Această tunsoare stratificată este ideală pentru femeile cu fața ovală. Părul ondulat cu breton drept arată deosebit de luxos. Aranjarea unei astfel de coafuri nu este necesară. Dacă ai părul drept, stiliștii recomandă combinarea bretonului oblic sau asimetric. Pentru părul rar, o astfel de tunsoare este o salvare, deoarece oferă volum suplimentar coafurii.

Tunsoare de tip bob cu volum la ceafă

Tehnica acestei tunsori contribuie la faptul că și părul fin și nevoluminos arată ca o coafură naturală luxuriantă. Arată grozav pe părul drept și neted, dar femeile cu păr creț au posibilitatea de a crea o coafură luxoasă. Îngrijirea ei nu necesită servicii de salon, este posibil să faci rapid și ușor coafarea acasă.

Tunsoare de tip paj clasic

Această tunsoare retro în versiunea clasică asigură lungimea părului până la mijlocul gâtului. O tranziție lină a șuvițelor este vizibilă pe toată lungimea, începând de la mijlocul urechii până la spatele capului. Tunsoarea implică linii de tăiere ideale și gradarea șuvițelor în mai multe straturi. Arata grozav cu breton si fără. Adesea nu este nevoie să-ți coafezi părul, deoarece coafura arată voluminoasă și frumoasă chiar și fără coafare.

Tunsorile pentru femeile cu fața ovală arată întotdeauna elegant și frumos. Dacă sunteți o proprietară fericită a unei fețe ovale, atunci trebuie doar să experimentați diferite tipuri de tunsori. Fiecare dintre ele arată original în felul său. După ce ai făcut una dintre ele, vei arăta pur și simplu luxos.

Ce tunsoare ai? Scrie în comentarii ce tunsori se potrivesc formei feței tale.