11 idei despre cum să porți nuanța trendy Tofu pentru a deveni o icoană de stil a noului sezon

Tonurile întunecate te-au obosit? Este timpul să îndrepți privirea către o nuanță răcoritoare și la modă – tofu ușor.

Această culoare poate transforma cu ușurință oricare dintre look-urile tale, îi poate adăuga feminitate și atractivitate deosebită. Un alt avantaj incontestabil al nuanței de tofu este capacitatea sa de a se potrivi universal în orice altă culoare a imaginii tale. Potrivit profesioniștilor, nuanța de tofu este noul alb. Este nuanța neutră perfectă pentru cei care vor să arate mereu la modă și stilat.

Tofu va arăta grozav pe rochia ta de seară, costumul de afaceri sau aspectul casual, unde acționează ca o bluză sau cămașă interesantă. Poți obține un ansamblu la fel de interesant dacă utilizezi tofu în îmbrăcămintea exterioară. Aruncă o privire mai atentă la paltoane, jachete și blană interesante din piele de oaie, cu această culoare incredibil de la modă.

Îți prezentăm o selecție a celor mai bune look-uri street style folosind această nuanță. Acordaă atenție combinației de culori și texturi din poze – acesta va fi un indiciu pentru imaginile tale.

Bluze și tricouri romantice

Dacă dorești să adăugați romantism imaginii, atunci asigură-te că acorzi atenție celor mai delicate tricouri și bluze de culoarea tofu. Un pic de dantelă și lenjerie elegantă fac ca un maiou simplu să arate adorabil și feminin. Pe deasupra, poți alege o jachetă clasică sau o versiune mai la modă de îmbrăcăminte exterioară. Particularitatea culorii tofu este că se potrivește femeilor cu orice tip de culoare.

Culoarea tofu în îmbrăcămintea exterioară

O jachetă sau o haină albă din puf este încă la modă. Dacă dorești să diluezi puțin imaginile obișnuite, doamnele aleg o culoare elegantă de tofu pentru îmbrăcămintea exterioară. Nuanța nu este foarte izbitoare, dar, în același timp, diferă semnificativ de articolele obișnuite de garderobă gri și albe, ceea ce permite unei femei să creeze o imagine individuală a unei fashioniste stilate.

Rochii lejere

Un aspect mai delicat decât o rochie drăguță de culoarea tofu este pur și simplu imposibil de găsit. O nuanță placută și o ținută feminină vor sublinia atractivitatea doamnei și vor face arcul ei mai atractiv. Culoarea tofu este perfectă pentru rochiile de zi cu zi și arată, de asemenea, armonios într-o ținută clasică și strictă elegantă pentru un cod vestimentar de birou.

Pulover elegant

Puloverul este un articol preferat al multor fashioniste. Cu un pulover este foarte ușor să creezi look-uri business, casual și romantice. Pentru un ansamblu original, alege un pulover confortabil în stil clasic într-o culoare tofu plăcută și delicată, aceasta va oferi imaginii o poftă aparte de prospețime și eleganță.